AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

24" AOC PDS241 Porsche design

Termékkatalógus
24" AOC PDS241 Porsche design
5 3 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4,
Kód:  WK220a2 Termékszám:  PDS241

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC PDS241 Porsche design

Az AOC bővítette a monitorok választékát egy újabb különleges modellel, a PDS241-el, amely a világhírű dizájner házzzal, a Studio F.A. Porsche-vel együttműködve jött létre. Ez a monitor szimbolizálja mindazt, amit maguk a felhasználók igényeltek a gyártótól. Minden egy tökéletes keret nélküli háromszög alakú AH-IPS panellel kezdődik, amely egy aszimmetrikus fém állványra épül és beépített vezetékekkel rendelkezik. Az egész monitor egy rendkívül vékony profillal büszkélkedhet - a vastagsága mindössze 5,2 milliméter és ez vékonyabb, mint a legújabb okostelefonok. Emiatt, a készülék mindenki számára középpontba fog kerülni még akkor is, ha ki van kapcsolva.


Legfontosabb jellemzői

  • Innovatív, karcsú és elegáns design
  • Keretnélküli AH-IPS panel Full HD felbontással
  • A Studio F.A. Porshe dizárner házzal együtt működve tervezték
  • Ultra-vékony kialakítás - csak 5,2 mm
  • Széles színskála és látószög
  • Fejlett technológia védi a szemet a káros sugárzástól és így mellőzi a szem fáradtságát

Innovatív technológiák

A moduláris felépítés lehetővé teszi a nagy teljesítményt és HDMI kimenetet egyetlen vezetéken biztosítja, ami közvetlenül az állványból csatlakozik, így kizárólag csak a kijelző látható. Ezen kívül a monitor AOC SuperColor WCG technológiát kínál, amely magában foglalja a széles színskálát és a lehető legszélesebb látószöget biztosítja. Ezért a készülék képes megszólítani a modern stílusok rajongóit, a kereskedőket, a dizájnereket és a művészeket is.


Tökéletes kép

A dizájn azonban nem minden, amivel az AOC monitor PDS241 kepes meghökkenteni. Bekapcsolása után elvarázsol a hihetetlen képminőség. A legújabb AH-IPS panelnek kösöznhetően Full HD felbontással rendelkezik (1920 x 1080 pixel)  és 16:9 képátló kiváló látószöget biztosít. Hála a SuperColor WCG monitornak, képes 100%-ban fedezi az sRGB-t és 90%-ban az NTSC-t. Hála a HDMI csatlakozónak, egyszerűen csatlakoztasd a notebookodhoz vagy számítógépedhez, játékkonzolodhoz és sok más eszközhöz.  A z Audio kimenetek lehetőséget nyújtanak a fülhallgató vagy hangszóró csatlakoztatásához.


Védd a szemed

Gyártó a szem védelmére is gondolt. Az AOC PDS241 ezért ideális választás azok számára, akik szeretik a szép dizájnt, de különösen azok számára is, akik hosszú órákon át nézik a képernyőt. A monitor Low Blue Light és villogásmentesítő technikával rendelkezik. 


Low Blue

Csökkenti a káros rövidhullámú kék fényt - megkíméli a szemet anélkül, hogy bármilyen módon befolyásolná a kép minőségét. 
 

Flicker Free

Szabályozza a fényerőt DC egyenáram háttérvilágítása révén - irect Current, amely felváltja az impulzus szélességű modulációt PWM - Pulse Width Modulation. A szem nem fárad el még hosszú, a monitor mellett töltött munkaórák esetében sem.


Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
4 ms Kész!
Maximális fényerő
250 cd/m2 Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI Kész!
Grafikus interfész szabványok
HDMI 1.4 Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
54,11 cm Kész!
Magasság
41,6 cm Kész!
Mélység
17,85 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" AOC PDS241 Porsche design Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" AOC PDS241 Porsche design. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" AOC PDS241 Porsche dizajn.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ