Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

24" ASUS BE24AQLBH

Termékkatalógus
24" ASUS BE24AQLBH
LCD monitor - 1920 × 1080 Full HD, IPS, 16:10 képarány, LCD LED, 5 ms válaszidő, 60 Hz képfrissítési gyakoriság, 300 cd/m2 fényerő, kontraszt: 1000:1, HDMI 1.4 és régebbi, DisplayPort, D-SUB (VGA) és DVI, Pivot, állítható magasság, fül/fejhallgató kimenet, Kék fény szűrő, VESA, beépített hangszóró
Kód:  WA039z3 Termékszám:  90LM0291-B03370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS BE24AQLBH

Az ASUS BE24AQLBH monitor ideális feltételeket biztosít többórás munkamenethez, köszönhetően az ergonómiai beállításainak és szemvédő tulajdonságainak. Az IPS technológia segítségével széles betekintési szögben nyújt tökéletes minőségű képet, a Full HB pedig az éles képekért felel remek felbontásban. A csupán 5 ms válaszidejével nem okoz majd problémát a játékok futtatása vagy akciófilmek nézése sem.

Az ASUS BE24AQLBH monitor legfontosabb jellemzői

  • Ergonomikus kialakítás, amely lehetővé teszi a magasság, döntés, forgatás és pivot beállítást
  • IPS panel széles betekintési szöggel és LED háttérvilágítás a minőségi képért
  • Az Asus Eye Care a Low Blue Light és a Flicker Free (villódzásmentesség) technológiával kíméli a szemet
  • Széleskörű csatlakoztatási lehetőség, beleértve az USB 2.0 hubot is
  • Dőlés, oldalra forgatás, magasságállítás és függőleges elforgatás
  • Kompatibilis falra szerelhető VESA 100 x 100 mm
  • Tartalmazza a Mini-PC foglalatot (MiniPC Kit)
  • Digitális és analóg csatlakozók

Szemvédelem az ASUS Eye Care segítségével

Az ASUS BE24AQLBH monitor a TÜV Rheinland intézet tanúsítványával rendelkező ASUS Flicker Free technológiát használja, amelynek célja a villódzás csökkentése a képernyő kényelmesebb megtekintése és a szem fáradásának csökkentése érdekében. A monitort a TÜV Rheinland által tanúsított ASUS Blue Light Filter technológiával is felszerelték, így védelmet nyújt a káros kék fény ellen is.

Gazdag ergonómia és kapcsolódás

Az ASUS BE24AQLBH monitor DVI és DisplayPort interfészeket kínál a számítógép és a különböző játékkonzolok vagy Blu-ray lejátszók csatlakoztatásához, így mindegyiken teljes ppompájában élvezhetes a képet. Régebbi számítógépekhez való csatlakoztatáshoz klasszikus VGA csatlakozó is be van építve, és a monitor által biztosátott USB hubot és a hangszórókat is értékelni fogod. A panel alapja támogatja a magasság, a billentés és az elfordítás beállításait. Alternatív megoldásként a monitor a VESA 100 × 100 mm kompatibilis tartókhoz is rögzíthető.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" ASUS BE24AQLBH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS BE24AQLBH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" ASUS BE24AQLBH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LED Monitor 24-Zoll ASUS BE24AQLBH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LED Monitor 24-Zoll ASUS BE24AQLBH.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ