Shop roku Rapture

24" ASUS MG24UQ Gaming

Termékkatalógus
24" ASUS MG24UQ Gaming
LCD monitor - fekete, IPS, 100M:1, 350cd/m2, 4ms GTG, 4K Ultra HD 3840x2160, 2x HDMI, DisplayPort, fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA 100x100, 2x 2W hangszóró
Kód:  WA034w Termékszám:  90LM02EC-B01170 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS MG24UQ Gaming

Monitor Asus MG24UQ kombinálja exkluzív játék jellemzői kiváló IPS panel és a rendkívül finom felbontású 4K Ultra HD. Ez ad versenyelőnyt, mert látni fogja négyszer több tartalom, mint a Full HD, amely biztosítja, hogy fel játszani főleg RTS és RPG. 4 ms válaszidő, majd együtt az adaptív szinkronizációs AMD FreeSync (Adaptive-Sync) kiváló mozgásélesség alatt is gyors és dinamikus eseményeket. Minden berendezés könnyen csatlakoztathatja HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, vagy egy pár HDMI 1.4 Vannak is beépített sztereó hangszórók és fejhallgató kimenet. Minden zár tökéletesen hangolt tervezés egy vékony keret és állvány 150 mm magasságállítás (392 ~ 542), forgatás (+ 60 ° / -60 °), dönthető (+ 20 ° / -5 ° C) és 90 ° -os forgatás (Pivot). Új játékélményt, hogy semmi útjába.

legfontosabb jellemzői

  • Ultra HD 4K felbontású megnégyszereződött több mint Full HD
  • Tökéletes játék - AMD FreeSync választ és 4 ms
  • IPS mátrix, élénk színek és a széles látószög (178 ° H / V)
  • exkluzív teljesen elhelyezhető állvánnyal
  • HDMI 2.0, DisplayPort és 2x HDMI 1.4 zökkenőmentes csatlakozás
  • A beépített zoom, időzítő és számláló FPS
  • Villódzásmentes technológia csökkenti vibrálás
  • Asus Ultra-Low Blue Light minimalizálása kék fény

Tökéletes perifériák játékosonként

Monitor használ Ultra HD 4K felbontású, amely magában foglalja a 300% -kal több helyet, mint a Full HD, hogy megadja az előnyt a verseny. A pixelsűrűség 186 ppi lesz képes élvezni az elképesztően valósághű képeket és éles és könnyen olvasható szöveget. 4 ms válasz majd csak befejezése egy tökéletes játék berendezések.

Exkluzív játék jellemzői

A rendszer számos lehetőséget kínál GamePlus épületek, visszaszámláló időzítő és számláló másodpercenként (FPS). Választhat a négy különböző típusú épületek a játékhoz. Timer ismét egy teljes áttekintést az összes fontos játék idő és FPS számláló tájékoztat folyékonyan képalkotás. 

Intelligens technológia GameVisual

Lehet választani hat, előre beállított mód a különböző játék helyzetekben és más funkciók könnyű váltás keresztül dedikált gomb. Van egy mód kiválasztása (FPS felderül a sötét jelenetek), RTS / RPG (világosabb kép), Racing Game, Theater, Scenery (fotók, videó), sRGB (grafika). IPS technológia biztosítja, nem csak a széles látószöget biztosít, 178 fokos vízszintes és függőleges irányban, de a használt panel is 100% -át fedezi az sRGB színtér, így bátran használni képek és a különféle grafikus alkalmazásokat.

Ultra-Low Blue Light

Ultra-Low Blue Light hatékonyan csökkenti a kibocsátott kék fény, nagyobb a kényelem, és csökkenti a szem terhelését, az OSD menüben, kiválaszthatja a négyféle mód a különböző típusú szűrő megjelenített tartalmat.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" ASUS MG24UQ Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS MG24UQ Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" ASUS MG24UQ Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS Gaming MG24UQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS Gaming MG24UQ.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ