Akvizice ApF HU Rapture

24" ASUS Gaming VP247T

Termékkatalógus
24" ASUS Gaming VP247T
4,3 3 értékelés
LCD monitor
Kód:  WA034t51 Termékszám:  90LM01L0-B02170 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS Gaming VP247T

A 24” méretű Asus Vp24T monitor Full HD felbontásával mindenkit magával ragad, aki belép a szobádba vagy az irodádba. Ez a technológia a SplendidPlus-hoz és a VividPixel-hez hasonlóan 100,000,000:1 kontrasztaránnyal bír, amely tökéletes képmegjelenítést biztosít, az 1 ms-os válaszidő pedig kiküszöböli az szaggatásokat.


LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

Magas dinamikus kontrasztarány

Az Asus VP247T legsötétebb fekete és legvilágosabb fehér színe tökéletesen valósághű képet jelenít meg, amely a háttérvilágítás és a fényerő szabályozásának köszönhető. Az eredmény pedig a mindig nagyszerű kontrasztarány.


ASUS VP247T gyors választ

Az igen rövid, 1 ms-os szürkétől szürkéig tartó (GTG) válaszidő megszünteti a szellemképeket és a mozgó elemek által húzott „kondenzcsíkokat”, így a videók lejátszása sokkal simább.

 

Az igen rövid, 1 ezredmásodperces szürkétől szürkéig tartó (GTG) válaszidő megszünteti a szellemképeket és a mozgó elemek által húzott „kondenzcsíkokat”, így sokkal simább a videók lejátszása.



 

Az igen rövid, 1 ezredmásodperces szürkétől szürkéig tartó (GTG) válaszidő megszünteti a szellemképeket és a mozgó elemek által húzott „kondenzcsíkokat”, így sokkal simább a videók lejátszása.

LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

GamePlus exkluzív technológia

Amikor a tervezésről van szó, az ASUS mindig a felhasználót tartja szem előtt. Az ASUS VP24T jellemzői közé tartozik az exkluzív GamePlus forróbillentyűs célkereszt és időzítő funkció. A játékosok négy különböző célkereszt közül választhatnak, ami megfelel a játék környezetének, míg a másik funkció a valóságidejű stratégiai játékok során folyamatosan tudatja velük az eltelt időt. Ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy a játékosok gyakoroljanak és ezáltal fejlesszék a játéktudásukat.


Nagyszerű kép a SplendidPlus móddal

Az ASUS kicsit emelt a lécen és beépített néhány saját technológiás megoldást az ASUS VP24T-be, amely valódi életteli vizuális élményt nyújt az alkalmazások futtatása vagy a filmek lejátszása közben. Az új SplendidPlus Video Intelligence technológia a színek fényességének és kontrasztosságának javításával optimalizálja a videók és képek megjelenését. A monitor használata a speciális technológiáknak köszönhetően védelmet nyújt a szemnek még a hosszantartó alkalmazás során is.


LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

A legjobb képminőség a VividPixel technológiával

A VividPixel technológia kiemeli a képek körvonalait és csökkenti a zajt, hogy az ASUS VP24T monitoron kristálytiszta és részletgazdag vizuális élmény jelenjen meg.


Az ASUS VP247T kényelmes használata

Mondj búcsút a fáradt szemeknek. Az ASUS Blue Light Filter technológiája csökkenti a kék fény kibocsátást, amely égő érzetet okozhat a szemben. Az ASUS VP24T képernyője a zavaró villódzást is megelőzi a hosszantartó használat során.

LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

LED monitor 24 palců ASUS VP247H černý

Az ASUS VP247T főbb jellemzői

  • 24" Full HD monitor 1 ms-os (GTG) válaszidővel
  • 8 képmegjelenítési mód (SplendidPlus): sRGB / Scenery/ Theatre / Standard /  Night View / Game / Reading / Darkroom
  • 2 x 1,5 W-es RMS sztereó hangszóró
  • Vezérlő gombok a Blue Light Filter aktiválásához, a fényerő szabályozásához, a forrás kiválasztásához és a dimenziók beállításához

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" ASUS Gaming VP247T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS VP247T Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" ASUS VP247T Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS VP247T Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS VP247T Gaming.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ