30 dnů na vrácení Shop roku

24" ASUS PA249Q

Termékkatalógus
24" ASUS PA249Q
5 1 értékelés
LCD monitor
Kód:  WA039x Termékszám:  90LM0030-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS PA249Q

Az ASUS PA249Q LED monitor megkérdőjelezhetetlen vizuális minőséget és vizuális komfortot nyújt az irodában és otthon is. A 24" méretű LED panel praktikus, és még a legjobb grafikai teljesítményt igénylő felhasználók is szeretni fogják. 1920 x 1200 pixel felbontásban dolgozik, és az ASUS legújabb technológiájának hála a megjelenítés le fog nyűgözni. A monitor 10 bites színmélységet kínál, ami több, mint egymilliárd szín megjelenítésére alkalmas. Az AH-IPS (Advanced High-Performance In-Plane Switching) kijelző biztosítja a kiváló színhűséget, a világosabb képet a megnövekedett háttérvilágításnak köszönhetően és az alacsonyabb energiafogyasztást.

A monitor 100%-os sRGB lefedettséget biztosít 3-nál kisebb delta-E értékkel, így igazán sokféle színt kínál, ami ideális a grafikai szakemberek számára is. Továbbá a monitort már a gyártásnál kalibrálták, így a csodálatos színek már az első használatánál lenyűgöznek. A széles, 99%-os Adobe RGB lefedettségű színskálának köszönhetően a fotók színei is rendkívül valósághűek a megjelenítésnél. Ugyancsak lényeges a SPLENDID Video Intelligence támogatás, az előre beállított videó módok és a színhőmérséklet kiválasztása is. A monitor automatikusan elemzi és meghatározza, hogy az aktuális tevékenység milyen típusú, és ennek megfelelően állítja be a kijelző paramétereit, így biztosítva a legvalósághűbb színvisszaadást és képet. Egyetlen gomb megnyomásával kiválaszthatod a megfelelőt a hét előre beállított háttérszínből. 

A beépített ASUS QuickFit exkluzív funkció lehetővé teszi a dokumentumok, fotók és rácsok valódi méretben történő megjelenítését nyomtatás előtt. A funkció egy gomb segítségével aktiválható, és sablonként is használható szerkesztés közben. Értékelni fogod a gazdag kapcsolódási lehetőségeket is DVI, HDMI, professzionális DisplayPort és USB 3.0 segítségével. A Picture-in-Picture (PIP) és a Picture-by-Picture (PBP) funkció lehetővé teszi a képek különböző forrásokból való megjelenítését.

További információk:

Point Size:
0,27 mm

Kontrasztarány:
Dinamikus: 80 000 000:1

Látószög:
Vízszintes/függőleges: 178° / 178°

Fényerő:
350 cd/m2

Talapzaton:
Tilt: +20° / -5°
Forgás
Pivot
Magasságállítás
VESA 100 x 100 mm

Egyéb:
SPLENDID Video Intelligence technológia
SPLENDID előre beállított videó mód: 7 üzemmód
Színhőmérséklet: 4 üzemmód
Trace Free technológia
Gamma beállítások (Gamma 2.2 / 1.8 Support)
Szín beállítás: 6 irányba (R, G, B, C, M, Y)
Kép a képben (PIP)
Picture-by-Picture (PBP)
QuickFit (Letter / A4 / Alignment Grid / Photo Modes)
HDCP támogatás

Csatlakozók:
1 x DisplayPort
1 x HDMI
1 x DVI
1 x VGA (D-Sub)
1 x 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
1 x USB 3.0 upstream
4 x USB 3.0 downstream

Méretek:
Állvánnyal 557,2 x 416,3 x 235 mm
Állvány nélkül: 557,2 x 362,8 x 62 mm

Tanúsítvány:
Energy Star, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level 1, C-Tick, EPEAT (Gold) régiónként, ErP, FCC, Gost-R, ISO-9241-307, J-MOSS, Mac Compliance, PSE, RoHS, TCO6.0, TUV-Ergo, TUV-GS, UL / cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7) NOM

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" ASUS PA249Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS PA249Q. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" ASUS PA249Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS PA249Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS PA249Q.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ