Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Shop roku

24" ASUS VE247H

Termékkatalógus
24" ASUS VE247H
4,6 201 értékelés
LCD monitor - fekete, 10000000:1, 300cd/m2, 2ms GTG, 1920x1080, hangszórók, DVI, HDMI
Kód:  WA039e Termékszám:  90LMC2101Q01041C- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VE247H

Ez a kiváló LED monitor egyetlen szenvedélyes játékos eszköztárából sem hiányozhat. Gyors válaszidejével gond nélkül jeleníti meg a legszebb jeleneteket, és a 10M:1 kontrasztarány révén filmvetítés közben is tökéletes képet nyújt: a fekete a legsötétebb, a fehér a legvilágosabb lesz, mindezt a modern LED háttérvilágítás teszi lehetővé. A készülék elegáns fekete házat kapott, egy pár kiváló minőségű hangszóró, és modern HDMI csatlakozó teszi megjelenését tökéletessé.



Tökéletes színű kép

 

Az ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) technológia szabályozza a kijelző kontrasztját, az eredmény valósághű szín, ahol nincsenek beégett vagy sötét részek, és a fekete tökéletesen sötét, a fehér pedig ragyogóan világos. Mindig tökéletes kép tárul a szemed elé.

 

 

 

Borotvaéles kép

 

Az FPS játékok vagy az autóverseny közben felmerülő dinamikus jelenetek az igen gyors 2ms-os válaszidőnek köszönhetően tökéletesen élesek lesznek nem kívánatos szellemkép és elmosódott szélek nélkül.

 

 

 

Optimális teljesítmény és minőség

 

Ebből a modellből sem maradhatott ki a Splendid Video Intelligence technológia, amely a szín, a fényerő, a kontraszt és a képélesség javításával optimalizálja a grafikus teljesítményt és a képminőséget. Egyetlen gombbal választhatod ki az 5 üzemmód egyikét, legyen az a Függőleges, a Színház, a Játék, az Éjszakai vagy a Normál üzemmód.

 

 

 





Válts a nézetek között

 

Az Aspect Color funkcióval könnyedén válthatsz a 16:9 és a 4:3 képarányok között. Ez utóbbi néhány régebbi játék és olyan alkalmazások esetében lehet szükséges, amelyek nem támogatják a nagyképernyős megjelenést.

Környezetbarát működés

 

A LED háttérvilágítás energiafogyasztása kiváló, és ezáltal csökkenti a környezetre gyakorolt hatást.

Környezetvédelmi szempontból a monitorba nem építettek be nehezen újrahasznosítható anyagot.

 

Műszaki adatok:

Kontrasztarány:
TIpikus: 1000: 1
Dinamikus: 10 000 000: 1

Fényerő:
300 cd/m2

Színek száma:
16700000

Látószög:
170 ° / 160 °

Jelfrekvencia:
Vízszintes: 30-83 kHz
Függőleges: 50-76 Hz

Videó funkció:
SPLENDID Video Intelligence technológia
SPLENDID előre beállított video üzemmód
3 lehetséges beállítás a bőr tónusához
HDCP támogatás
Színhőmérséklet kiválasztása: 5 mód

Egyéb:
Hangszórók: 2x 1W RMS

Dönthetőség
+20 ° -5 °

Falra szerelhető:
VESA fali rögzítés:
100 x 100 mm-es

Biztonság:
Kensington zár

Tanúsítványok:
Energy Star 5.0, CEL, UL / ULC, CB, CE, EuP, FCC, CCC, BSMI, GOST-R, C-Tick, VCCI, PSB, J-MOSS, RoHS, WEEE, Windows Vista és Windows 7 WHQL

 

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" ASUS VE247H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS VE247H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" ASUS VE247H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS VE247H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS VE247H.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ