Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

24" ASUS VS247NR

Termékkatalógus
24" ASUS VS247NR
4,7 14 értékelés
LCD monitor - 1920 × 1080 Full HD, TN, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 60 Hz képfrissítési gyakoriság, 8 bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, D-SUB (VGA) és DVI, VESA
Kód:  WA034t2 Termékszám:  90LME2301T02211C- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VS247NR

Az Asus VS247NR monitor nagyszerű designnal, Full HD felbontással és kiváló paraméterekkel kapható. Rendkívül részletgatdag, valamint világos és tiszta képeket nyújt. A LED technológia közvetlenül bekapcsolás után egyenletes megvilágítást biztosít, továbbá energiabarát és kivételes 50000000: 1 dinamikus kontrasztot kínál. Ennek eredményeként fényes fehér és mély fekete színekre számíthat. 5 ms GTG válaszidejével még a gyorsabb jeleneteknél is éles képet biztosít, így nem kell elmosódott képektől és egyéb zavaró hatásoktól tartania. E jellemzők miatt a monitor ideális eszköz filmnézéshez és multimédiás játékokhoz, de az irodában sem fog csalódást okozni.

A monitor stabilitását kerek talapzata és állványa biztosítja, amely lehetővé teszi a készülék forgatását. Splendid funkciója az adott tevékenységre optimalizálja a képminőséget, így akár filmet néz, játszik, az interneten böngészik vagy dokumentumokat olvas, az 6 előre beállított profil közül választhat. Végül pedig valószínűleg értékelni fogja a VESA tartókat, amellyel különböző felületekre rögzítheti a készüléket, illetve a DVI bemenetet, melynek segítségével számítógépekhez, játékkonzolokhoz és egyéb készülékekhez csatlakozhat. A szabványos VGA D-Sub csatlakozó szintén megtalálható a készülékben.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" ASUS VS247NR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS VS247NR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" ASUS VS247NR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS VS247NR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS VS247NR.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ