A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

24" ASUS VX24AH

Termékkatalógus
24" ASUS VX24AH
5 2 értékelés
LCD monitor WXHD 2560x1440, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 300cd / m2, 1000: 1, 2x HDMI, D-SUB (VGA), Flickermentes, alacsony kék fény, VESA, Repro 4W, fekete
Kód:  WA039g8 Termékszám:  90LM0110-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VX24AH


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Pontosság a legapróbb részletekig

Az új és széles látószögű VX24AH  LED-monitor, 16:9-es méretben, 178 °-os széles látószöget kínál a jobb termelékenység érdekében azzal, hogy több helyet biztosít az egyes ablakokhoz és projektekhez a képernyőn. Exkluzív SplendidPlus Video Intelligence és QuickFit Virtual Scale technológia az ASUS gyártótól, valamint a 100%-os RGB színtér biztosítja a színes megjelenítést és a kép pontosságát.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Munka és játék

A WQHD felbontású monitorral 77%-kal több helyet biztosíthatsz az ablakoknak, mint a hagyományos Full HD monitorok esetében. Ezenkívül ez a monitor 25%-kal élesebb képet nyújt, mint a hagyományos 24"-os Full HD monitorok. Az 5 ms válaszidő teljesen zökkenőmentes megtekintési élményt biztosít a filmek és a játékok megtekintéséhez, valamint a játékok még élethűbbek és színesebbek lesznek, így a legapróbb részlet sem kerülheti el a figyelmedet.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

A WQHD felbontású VX24AH monitor részletes 2560x1440 pixeles felbontást kínál - amely a 720p monitorok felbontásának a négyszerese. A felhasználók a legkisebb részletekig élvezhetik a képet, és nagyobb asztali helyet kapnak, mint a hagyományos monitorok esetében.


Széleskörű csatlakozás

A VX24AH monitor számos csatlakoztatási lehetőséggel kínál, beleértve a natív WQHD alapú HDMI és a D-sub interfészt a Full HD 1080p tartalom átviteléhez. Az integrált 2W duplahangfal kiváló hangzást biztosít, amely hozzájárul a tökéletes film- és játékélményhez.

 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Az Asus exklúzív technológiája igazán egyedüli képminőséget biztosít

A VX24AH monitor exkluzív SplendidPlus Video Intelligence technológiával optimalizálja a grafikus teljesítményt és a képminőséget a színek, a fényerő, a kontraszt és az élesség feljavításával. A SplendidPlus technológia a Tájkép, Hagyományos, Színház, sRGB, Éjjeli nézet mellett két új módot is alkalmaz - Olvasás és Sötétkamra mód.

 ASUS VX24AH černý

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
65 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Kijelző

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
65 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" ASUS VX24AH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS VX24AH . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" ASUS VX24AH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS VX24AH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS VX24AH.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ