Shop roku Rapture

24" ASUS VZ249H

Termékkatalógus
24" ASUS VZ249H
4,8 4 értékelés
LCD monitor -fekete-ezüst, IPS, ultra-vékony, 80000000:1, 250cd/m2, 5ms GTG, 1920x1200 Full HD, D-Sub, HDMI, 2x 1.5W hangszóró
Kód:  WA039j Termékszám:  90LM02QC-B01670 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" ASUS VZ249H

Monitor ASUS VZ249H első pillantásra gyönyörű karcsú kialakítás és vékony keret, kör alakú, fekete-ezüst színkombinációban. Full HD felbontású, területe 24 "elegendő lágyság és az IPS panel biztosítja a kiváló szín és a látószög.Hála LED háttérvilágítás generál hihetetlenül magas dinamikus kontrasztaránya 80 millió az egyhez, ami kiemeli a kiváló fekete szint és a fehér szín és finom renderelés minden átmenet.

legfontosabb jellemzői

  • Gyönyörű és ultra-vékony kialakítás
  • IPS panel Full HD (1920 × 1080) felbontású
  • Széles dinamikus kontrasztaránya 80000000: 1
  • A keret nélküli kialakítás, ideális több monitor konfigurációkat
  • Technológia elnyomására káros kék fény villogását
  • Beépített hangszórók alapvető hangrendszer

praktikus

Exkluzív ASUS QuickFit beillesztett monitor lehetővé teszi, hogy megnézze a valós méretű dokumentum, fénykép és rács overlay át a munkát az ablakokat. ASUS VividPixel hangsúlyozza kép kontúrok és csökkenti a interferencia vonalak. Az eredmény kristálytiszta és részletes nézet. Jelen vannak a legfontosabb funkciók pompás Videó nyolc módok és még sokan mások, akikkel biztosítani a képminőség és a kényelmes használat.

A szemet

Monitor hasznosítja ASUS Szemészet védőszemüveget. Ez magában foglalja a funkció Kék Fény szűrő, amely elnyomja a világoskék komponens, amely legnagyobb mértékben járul hozzá a szem terhelését.A technológia garantálja villódzásmentes háttérvilágítás kiküszöbölésére vibrálás legkárosabb a szemét. Akár hosszú órákon át a munka, vagy játék, amit valaha éber.

PC és konzol

Csatlakoztassa a jelforrások tartalmaz szabványos analóg VGA csatlakozó és HDMI masszívan bővült. Ha HDMI-kábel, hogy küldjön audio monitor, akkor a beépített hangszórók. Hogy audio és más felületek külön audio bemenet.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" ASUS VZ249H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS VZ249H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24 "ASUS VZ249H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24 "ASUS VZ249H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24 "ASUS VZ249H.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ