Rapture 30 dnů na vrácení

24" BenQ BL2420PT

Termékkatalógus
24" BenQ BL2420PT
4,2 29 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány ultrawide, 5 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, hangszórók, VESA
109 900 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WT130b0u Termékszám:  9H.LCWLA.TPE Gyártó honlapja:
24" BenQ BL2420PT 109 900 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

126 190 Ft
Szett megvásárlása
115 500 Ft
Szett megvásárlása
111 490 Ft
Szett megvásárlása
111 470 Ft
Szett megvásárlása
128 270 Ft
Szett megvásárlása
121 190 Ft
Szett megvásárlása

24" BenQ BL2420PT

A profi BenQ BL2420PT monitor 23,8"-os IPS kijelzője 2560 x 1440 pixeles QHD felbontást nyújt. Olyan igényes felhasználók számára készült, akiknek tökéletes színvisszaadásra, illetve tökéletes részletgazdagságra van szüksége. Mindezt a CAD/CAD üzemmód, az animációs üzemmód és a 100% sRGB lefedettségi funkció teszi lehetővé.

A monitor mellé megkapod a Display Pilot szoftvert, amelynek segítségével a monitort gyorsan és egyszerűen állíthatod be. A BenQ BL2420PT felépítése ergonomikus, és a beállítások széles skálája mellett íróasztalodon úgy helyezheted el, ahogy neked a legjobban megfelel.

A BenQ BL2420PT kíméli a szemet. A Flicker-Free és a Low Blue Light technológia hatékony működésének köszönhetően szemed kevésbé fárad el. 

Legfontosabb tulajdonságai

  • Professzionális kivitelű monitor
  • 2560 x 1440 QHD felbontás
  • CAD/CAM üzemmód, animációs üzemmód
  • A felhasználó kényelmét tartja szem előtt - ergonómia, Display Pilot
  • IPS kijelző, 100% sRGB lefedettség, széles betekintési szög
  • Védi a szemet - Flicker Free, Low Blue Light

BenQ Eye-care

A BenQ Eye-care sorozat legújabb monitorai maximálisan védik a szemet, miközben használatuk a modern Flicker Free és Low Blue Light technológiáknak köszönhetően kellemes és kényelmes,

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ

BenQ Flicker Free

A BenQ Flicker Free technológia valamennyi fényerősségi szinten kiküszöböli a kép villódzását, és hatékonyan csökkenti a szem fáradását. A hagyományos LED-es LCD kijelzők másodpercenként kétszázszor villannak. Ezt ugyan nem látod, de szemed mégis megérzi. Pihentesd a szemedet, és válaszd a BL2420PT monitort!


BenQ Low Blue Light

Valamennyi monitor bocsát ki kék fényt, ez az egyik oka a szem fáradtságának, a látásromlásnak, a fejfájásnak és az alvászavaroknak. Szerencsére a BenQ Blue Light technológia kiszűri a szokványos számítógépes monitorok által kibocsátott káros kék fényt, hatékonyan csökkenti a szem fáradását, az irritációt és javítja szemed általános állapotát.


QHD felbontás

A 2560 x 1440 pixeles QHD felbontás több mint 77% -kal nagyobb munkafelületet jelent az 1920 x 1080 Ful HD kijelzőkhöz képest.


Az IPS technológia számos előnnyel jár

Valamennyi szín élethűen és optimális pontossággal látszik minden betekintési szögben, ezáltal nagyszerű vizuális élményt nyújt. A több mint 16,7 millió színt visszaadó 8-bites panelen minden képet a legteltebb és legélethűbb színben élvezhetsz.

Rendkívül széles 178°/178°-os betekintési szög

Természetes kép, valósághű színvisszaadás és kiváló részletesség szinte bármely szögből, balról, jobbról, fentről és lentről

100% -os sRGB lefedettség

A megjelenített kép magasan túlszárnyalja a 72%-os NTSC lefedettségű színes monitorok minőségét, és jellemző rá a gazdag színtónus, valamint a ragyogó színek.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ

CAD / CAM üzemmód

A BenQ BL2420PT kiváló vizuális teljesítményt nyújt. Egyik funkciója a CAD/CAM üzemmód, amely a Pro/E, SolidWorks, AutoCAD, CATIA és más CAD/CAM programokban a legapróbb részleteket is pontosan dolgozza fel. A monitor színét és kontrasztját úgy állítja be, hogy biztosan minden apró pontot és vesszőt látni fogsz.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ

Animációs üzemmód

A BenQ egyedi animációs üzemmódja segítségével könnyebben kivehetők a részletek sötét területeken. Az animációs üzemmód kiemeli a sötét árnyékok részleteit, így alkotásaid finomhangolása nem jelent majd nagy erőfeszítést, miközben az ezt a funkciót nem igénylő terület érintetlen marad.

Tíz fokozatú animációsszint beállítás

A kijelző fényerejének tíz beállítási fokozata felfedi a sötétebb területek részleteit, így a tervezés mindig pontos lesz.


Display Pilot szoftver

A Display Pilot azon tervezők számára készült szoftvercsomag, akik a monitor alaposabb beállítását igénylik. Az Application Tuning eszközzel egyedi szín üzemmódokat rendelhetsz a gyakran használt alkalmazásokhoz, és a Display Pilot mindig automaitkusan megadja az éppen futtatott alkalmazáshoz rendelt alapbeállítást. Ezen kívül a Display Pilot segítségével beállíthatod az auto pivot képelforgatást, az asztal felosztását, a PIP/PBP beálítást és egyéb OSD beállításokat, például a fényerőt.


Ergonomikus monitor - állítható magasságú állvány (HAS)

A monitor számos pozícióba állítható, magasság beállítás, döntés, pivot vagy forgatás. A monitort úgy állíthatod be, hogy az illeszkedjen magasságodhoz és szokásaidhoz. A talp és a képernyő alsó pereme között lefeljebb 140 cm lehet a távolság.


 Auto-Pivot

A BenQ okos képernyőbeálító funkciója a képernyőt automatikusan forgatja vízszintes vagy függőleges állásba anélkül, hogy ehhez külön Windows illesztőprogramra vagy videokártya beállításra lenne szükséged. 

Paraméterek

Összehasonlít
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
8 bit Kész!

Csatlakozás

Színlefedettség

sRGB
100 % Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás, Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
56,3 cm Kész!
Magasság
39,49 cm Kész!
Mélység
24 cm Kész!
Tömeg
7 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
VGA, DVI Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
26 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
G Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" BenQ BL2420PT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ BL2420PT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" BenQ BL2420PT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2420PT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2420PT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ