Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Shop roku

24" BenQ BL2420U UHD 4K

Termékkatalógus
24" BenQ BL2420U UHD 4K
4,5 6 értékelés
LCD monitor - fekete, IPS panel, 23,6 cm-es képátlójú, 16: 9 20M:1, 300 cd/m2, 7ms, 4K UHD 3840x2160, DVI, HDMI, 2x1W hangszóró, VESA
Kód:  WT130b0v Termékszám:  9H.LD6LA.TBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" BenQ BL2420U UHD 4K

Szakmai BenQ monitor BL2420U kínál IPS kijelző átlója 24 "4K2K UHD felbontás és 3840 x 2160 pixel. Úgy tervezték, a hatalom számára, akik törődnek a tökéletes reprodukciója színek és finom részletek kijelző, amely azokat rend CAD / CAM, animációs üzemmódban és 100% -os lefedettség az sRGB színteret.

Az előnye, hogy a monitor is mellékelt szoftver diplay Pilot lehetővé teszi a gyors és egyszerű beállítása a monitor.
Magas szintű ergonómia - sokféle monitor beállításait számos lehetőséget kínál elhelyezést az asztalon.

BenQ BL2420U kíméli a szemet. A technológia Villogásmentes BenQ és a BenQ Low Blue Light hatékonyan küzd a fáradtság és a törzs a szemed

legfontosabb jellemzői

  • Professzionális monitor tervezés
  • 4K2K UHD felbontás 3840 x 2160
  • Mode CAD / CAM, animációs üzemmódban
  • A magas felhasználói kényelmet - ergonómia, Kijelző Pilot
  • IPS mátrix, 100% sRGB, széles látószög
  • Szemvédelem - villódzásmentes, Low Blue Light

Rendkívül nagy felbontás

4K2K ultra nagy felbontású (UHD) 3840 x 2160 többet kínál munkatér 300% -kal FHD 1920 x 1080 felbontás, és a legmagasabb érték a PPI garantálja a legrészletesebb képet.


IPS technológia számos előnnyel jár

Minden szín teszi a lehető legnagyobb pontossággal, minden részletében és minden lehetséges látószög az abszolút briliáns megtekintésére. Köszönhetően 10 bites panel, ami miatt több mint egy milliárd szín, minden kép jelenik meg a leggazdagabb és valósághű színeket.

Rendkívül széles látószöggel 178 ° / 178 °

Egy reális képet a valóban hű színek és részletek szinte minden szempontból - bal, jobb, felső és alsó.

100% -os lefedettség az sRGB színtér

Ez egy kép, amely kiemelkedik a színes monitorok 72% -os lefedettség a NTSC színtér és jellemzi gazdag színekkel és élénk színek.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ IPS

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ Rec. 709

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Optimális színhelyesség Rec. 709

Válogatott BL sorozat monitorjai lefedettség színtér Rec. 709, amely az úgynevezett standard formátuma HDTV. Natív színskála Rec. 709 hűen visszaadni minden szín optimális pontossággal.


Mode CAD / CAM

BenQ BL2420U videoteljesítménye kiváló. Ennek része a rezsim CAD / CAM, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a legapróbb részleteket Pro / E, SolidWorks, AutoCAD, CATIA és más CAD / CAM szoftver. Beállítja a színt és kontrasztot a monitort, hogy amikor látja a részletes grafikus információkat, ne hagyja ki a vessző

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ

animációs üzemmódban

Legyen könnyebb megkülönböztetni a textúra részleteket a sötétebb területek által kifejlesztett BenQ animációs mód, amely növeli a fényerőt a sötét területek grafikai munkák - anélkül, Ha túl világos területeket. Ez lehetővé teszi a filmesek animációk könnyedén finomíthatja teremtés.

10 szint háttérvilágítás beállítását

10 szint kijelző fényerejének felfedi a sötét területek részleteit és elérése pontos tervezés


Kijelző Pilot Software

Kijelző Pilot Software egy komplett megoldást csomagot a tervezők módosítást igénylő beállításokat a monitor számára. Alkalmazása révén Tuning eszközöket lehet rendelni egy adott szín módok gyakran használt alkalmazásokat a számítógépre, és Display Pilot program automatikusan alkalmazza az alapértelmezett szín módot minden alkalmazás fut. Többek között a funkciók, amelyek a szoftverek megjelenítése Pilot, többek között automatikus elforgatás portré, elosztására használt területeken és egyéb OSD beállítások, mint például a fényerő.


BenQ Eye-ellátás

A legújabb sorozata monitorok BenQ Eye-ellátó rendszer biztosítja a maximális szemvédő miközben kellemes és kényelmes vizuális élményt. Azt fejlett technológia Villogásmentes és alacsony Blue Light.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ Eye-Care

BenQ Villogásmentes

Technológia A BenQ Villogásmentes kiküszöböli a vibrálást minden fénysűrűség és hatékonyan csökkenti a szem a fáradtság. Hagyományos LCD képernyők LED villog aránya 200-szor másodpercenként. A szemed nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal úgy érzi. Relief a szeme lobban átmenet ellenőrzésére BL2420U.

BenQ Low Blue Light

Minden monitor termel kék fény, ami az egyik fő oka a látásromlás, a szem fáradtság, fejfájás és alvászavar. BenQ egyedülálló technológia, alacsony Blue Light megszünteti káros kékfény spektrum színek által kibocsátott rendszeres számítógép képernyőjén, és lehetővé teszi, hogy időt tölteni a számítógépe előtt egy egészségesebb állapotban.


Ergonomikus monitor - állítható magasságú állvány (HAS)

A széles monitor beállítása - magasság, dönthető magasság, a stroke és a forgatás - lehetővé teszi, hogy kapcsolja be a monitort a saját egyedi munkaállomás, amely a legjobban megfelel az Ön magasságát és televíziózási szokásokra festés, a maximális távolság 140 mm között a képernyő alján és a bázis.

Auto Image Rotation függőleges Auto-Pivot

Az automatikus elforgatás portré monitor mozgást érzékel, és automatikusan elforgatja a tartalma látható a vízszintes vagy függőleges helyzetben, anélkül, hogy a Windows illesztőprogramok vagy a videokártya beállításait.


Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" BenQ BL2420U UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ BL2420U UHD 4K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" BenQ BL2420U UHD 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2420U UHD 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2420U UHD 4K.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ