Shop roku Shop roku

24" BenQ GL2450

Termékkatalógus
24" BenQ GL2450
4,8 28 értékelés
LCD monitor - LED, fekete színű, 12M: 1, 250 cd / m2, 2ms GTG, 1920x1080, DVI, D-Sub, villódzásmentes, Low Blue Light technológia
Kód:  WT131l5l1 Termékszám:  9H.L7ALA.RPE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" BenQ GL2450

Elegáns, 24 hüvelykes LCD-képernyő, Full HD Widescreen 1920x1080 pixeles felbontással. A felbontásnak, a képaránynak és a rövid válaszidőnek köszönhetően a monitor ideális filmek lejátszásához, beleértve a Blu-ray technológiát, a játékokat és egyéb multimédiás tevékenységeket is. A képernyő lélegzetelállító színeit és élességét a 12 000 000:1 kontrasztarány biztosítja. Sőt, az LCD monitor Senseye funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a megjelenített tartalomhoz igazított beállítások kiválasztását. A képernyő ideális megvilágítását a fejlett LED technológia biztosítja, amely tűéles képeket és kézzel fogható energia-megtakarítást jelent a korábbi CCFL modellekhez képest. A videojelet DVI digitális felületen keresztül továbbítja az LCD irányába egy szabványos D-Sub csatlakozó segítségével.



BenQ Eye-care
 

A legújabb BenQ Eye-care monitorok garantálják szemei maximális védelmét az élvezetes és kényelmes használat mellett is. Ráadásul fejlett, villódzásmentes és Low Blue Light technológiát is használnak.



BenQ Flicker-free technológia

A BenQ úgynevezett Flicker-free technológiája csökkenti a kép villódzását, amely így kevésbé bántja szemeit, mint a hagyományos LCD monitorok. Bár szemei nem érzékelik a villogást, az mégis fárasztó. Pihentesse szemét a GL2450 monitor segítségével.

 



BenQ Low Blue Light
 

Minden monitor kék fényt bocsájt ki, amely a szemkárosodás, a szemfáradás, a fejfájás és az alvászavarok egyik kiváltó oka. Az egyedülálló BenQ Low Blue Light technológia megszűri a képernyők által sugárzott kék fény káros fényspektrumát, amely így lehetővé teszi, hogy egészségesebb körülmények között töltsön hosszabb időt a számítógép előtt.

 

 

Műszaki adatok:

Pontspektrum:
0,276

Kontraszt:
Dinamikus: 12000000: 1
Tipikus: 1000: 1

Fényerő:
250 cd / m2

Válaszidő:
2ms GTG

Színek száma:
16700000

Színskála:
72%

Látószög:
Vízszintes: 170°
Függőleges: 160°

Egyéb:
Senseye 3
HDCP támogatás
VESA 100 x 100 mm

Tanúsítvány:
TCO 5.0

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" BenQ GL2450 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ GL2450. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" BenQ GL2450. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ GL2450. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ GL2450.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ