Rapture Rapture

24" BenQ GW2470HE

Termékkatalógus
24" BenQ GW2470HE
4,9 57 értékelés
LCD monitor - Fekete, VA panel, 8 bites, 20M: 1, 250 cd / m2, 4 ms GTG, Full HD 1920x1080, VGA, 2x HDMI, villogásmentes, alacsony kék fény
Kód:  WT128o2 Termékszám:  9H.LDMLB.3BE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" BenQ GW2470HE

A BenQ GW2470H 23,8" LCD monitor kiváló minőségű 8-bites VA panellel és 1920 x 1080 felbontással rendelkezik. Kifinomult, mégis minimalista kialakításával tökéletesen illeszkedik munkakörnyezetébe.

A képernyő figyelemreméltó és egyedülálló képeket képes megjeleníteni az extrém magas, 3000:1 kontrasztaránnyal és 178 ° / 178 ° széles látószögével.

A monitort D-Sub és kétszeres HDMI bemeneten keresztül csatlakoztathatja.
A speciális BenQ Villogásmentes és Alacsony kék fény technológiával védi és kevésbé terheli meg szemét.


Maximális kifinomultságra tervezve

"Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.“ - Leonardo da Vinci

A BenQ GW2470H monitor művészien hangolt részletei ideális társsá teszik irodájában és otthonában egyaránt. Az alapvető "T" formája, stílusosan polírozott felülete és rostmintája fényes díszítésével tökéletesen beleillik a BenQ mottójába: "Mert számít". Ezeket a tulajdonságokat még tovább hangsúlyozza az egyedi mintával díszített fekete keret. 


le
BenQ Eye-Care
 

BenQ Szemápolás

A legújabb BenQ monitorok szemápoló rendszere biztosítja a maximális szemvédelmet kényelmes és kellemes vizuális elménnyel. A monitor a villogásmentes és alacsony kék fény kibocsátás technológiával felszerelt.

BenQ Villogásmentes funkció

 A vibrálást teljes mértékben kiküszöbölő technológiától nem fárad el a szem, a BenQ villogásmentes technológia csökkenti a látásromlás esélyét. A hagyományos LCD képernyők LED háttérvilágítással 200-szor villannak másodpercenként. Bár a szemeid talán nem látják ezt, ennek ellenére érzik.Nyújtson felüdülést szemeinek és váltson a villogásmentes GW2470H monitorra.

le
BenQ Villogásmentes
 

BenQ Alacsony kék fény

Minden monitorból kék fény árad, ami az egyik fő oka a látásromlásnak, a szem fáradtságnak, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológia megszünteti a káros kékfény sugarakat, melyeket a hagyományos képernyők nagy mértékben kibocsátanak, így a számítógépnél töltött ideje sokkal egészségesebb. Négy előre beállított típus közül választhat az aktuális tevékenységéhez megfelelőt.


Lenyűgöző színmélység

A rendkívül magas természetes 3000:1 kontrasztarány, mely a hagyományos monitorok kontrasztarányának háromszoros értéke, lehetővé teszi a sötét és komplex képek csodálatos színmélységét és felbontását, kiemelkedően lágy és finom látvánnyal egyesítve. A lenyűgözően magas természetes kontrasztarány dinamikájával felülmúlja várakozásait.

Minőségi 8 bites szín

A 8 bites VA panel lágyabb színátmeneteket biztosít a 16,7 millió színnek köszönhetően.

178 ° / 178 ° széles látószög

A BenQ VA monitorja széles látószöget biztosít, akár 178°/178°-os balra, jobbra, felfelé és lefelé kiterjedő látószöget tesz lehetővé.


 

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" BenQ GW2470HE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ GW2470HE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" BenQ GW2470HE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ GW2470HE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ GW2470HE.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ