Rapture Rapture

24" EIZO ColorEdge CG247-BK

Termékkatalógus
24" EIZO ColorEdge CG247-BK
4,0 1 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" EIZO ColorEdge CG247-BK

Az EIZO CG247BK - ColorGraphics modell a ColorEdge professzionális fotós monitorok egyike. Ez az egyik első olyan modell, amely képes fedezni az Adobe RGB színterének 99%-át, illetve az sRGB színterének 100%-át. A monitor könnyen kalibrálható az integrált kalibrációs érzékelőnek köszönhetően, amely egyben képes teljesíteni az automatikus autokorrekciós funkciót, és így a monitort sokáig tökéletes állapotban tartani. A hosszú távú képstabilitás paramétereit emellett a beépített hőmérséklet-érzékelőknek is köszönheti.

Kijelző igazi szakembereknek


A CS/CX és CG modellek automatikusan fel vannak szerelve modern DP (DisplayPort) video porttal, ami ki van egészítve további támogató bemeneti elektronikával a 8 bites, vagy akár 10 bites bemeneti videojelek feldolgozására modern grafikus kártyákról. A monitor így képes egyszerre megjeleníteni akár 1 milliárd színárnyalatot és az egymáshoz nagyon közel álló színárnyalatok átmeneteit is sokkal finomabban és pontosabban, mint eddig.

A monitor Pivot funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy forgatható legyen függőleges (portré) helyzetbe, ami nagyon praktikus például hosszú dokumentumok olvasásánál. Ez a technológia biztosítja az abszolút kényelmet tartalmak megtekintésénél mind vízszintes helyzetben a magasság beállításának lehetőségével, mind a 90°-os elfordításnál. Természetesen a dőlésszög és az oldalradöntés is állítható. A csomagolás része a professzionális fényképészeti árnyékoló is, amely megakadályozza a nem kívánt környezeti fényvisszaverődést a monitor megjelenítési területén.

A legfontosabb előnyei:

  • LCD panel széles gamuttal és MG-LED típusú háttérvilágítással
  • Kontraszt 1000:1, fényerő 350 cd/m2
  • Színtartománya lefedi az Adobe RGB színtér 99%-át
  • Integrált mérőműszer a teljes automatikus kalibrációhoz
  • 3D-LUT táblázat a fényerő, a fehér pont és a gamma pontos hardveres kalibrálásához
  • Digital Uniformity Equalizer a tökéletes fényerő eloszláshoz és színkonzisztenciához
  • Pontos színábrázolás a 16-bites LUT  (Look-Up-Table) táblázatnak és az akár 10 bites színmélységnek köszönhetően
  • A szín és a fényesség elcsúszásának korrekciója a hőmérséklettől függően
  • Display Port (10bit, Thuderbolt kompatibilis) DVI-D és HDMI (8bit)
  • ColorNavigator szoftver
  • Árnyékoló
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" EIZO ColorEdge CG247-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" EIZO ColorEdge CG247-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24 "EIZO ColorEdge CG247-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" EIZO ColorEdge CG247-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" EIZO ColorEdge CG247-BK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ