AlzaBoxy Q1 Rapture

24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-BK

Termékkatalógus
24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-BK
4,7 10 értékelés
LCD monitor
Kód:  WL577c Termékszám:  EV2416WFS3-BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-BK

Az EIZO EV2416WFS3-BK monitor csúcsminőségű TN képalkotó technológiával továbbá korszerű és energiatakarékos LED háttérvilágítással rendelkezik. A színek és lágy átmenetek példátlan megjelenítésével szolgál. A rugalmas állvány a pivot funkcióval minden követelménynek eleget tesz. Az alacsony energiafogyasztás és a Full HD-től nagyobb (1920 x 1200) felbontás természetesen adott és mindezek az eszközt kiváltképp alkalmassá teszik filmek és multimédiás tartalmak megtekintésére. A képernyő remek 170° horizontális és 160° vertikális betekintési szöggel rendelkezik. A gyors válaszidőnek köszönhetően a monitor kiváló teljesítménnyel szolgál játékok illetve a leggyorsabb jelenetek megjelenítése során is. 



Energiatakarékosság


A LED háttérvilágítású képernyő a klasszikus CCFL fénycső rendszerekkel szemben egyenletesebb intenzitást és jobb színvisszaadást biztosít. Az Auto EcoView funkció a monitor fényerejét a környezet fényviszonyainak változásához igazítja. Így megelőzhető a zavaró vakítás, növekszik a felismerhetőség és a szeme sem fárad olyan gyorsan. Sőt, akár 49%-os energia-megtakarítást eredményez a legnagyobb fényerőn működtetett képernyővel szemben.



Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság és vezérlés


Ha a monitor által kínált bármelyik csatlakozót is választaná, az mindenre készen áll. A képernyő DisplayPort, DVI és VGA portokkal rendelkezik, és bizonyára örömmel szolgálnak az eszköz oldalán található, könnyen hozzáférhető USB és fejhallgató csatlakozók is. A beépített 2 x 1 W teljesítményű hangszórók kiváló hangminőséget nyújtanak. Az optimális megjelenítést az előre beállított 5 FineContrast üzemmód könnyíti meg. Elegendő egy gombnyomás és mással nem is kell törődnie. A mellékelt ScreenManager szoftver még ezen is túltesz. Az egyes programokhoz képmódok rendelhetők, amelyek automatikusan aktiválódnak azok elindításakor.





Tökéletes ergonómia


A munkához kiváló megjelenítési paraméterek mellet tökéletesen flexibilis ergonómia is szükségeltetik. Épp e célból az EIZO állítható magasság, döntés, oldalra fordítás és akár 90° elfordítás (pivot) lehetőségét kínálja. Így a képernyőnézés akár hosszú munka esetén is kényelmesnek bizonyul. A modern design a rendkívül keskeny kerettel helymegtakarítást is eredményez. Munkahelye így az üdeség és letisztultság benyomását kelti majd.


Műszaki adatok:

Képernyő:
Képpont mérete: 0,27 mm
Képarány: 16:10
Kontraszt: 1000: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 170 ° / 160 °
Fényerő: 250 cd / m2
Színek száma: 16,7 millió

Csatlakozók:
1x DisplayPort
1x DVI-D
1x VGA 15-tűs D-Sub
1x 3,5 mm-es hangbemenet
1x 3,5 mm-es hangkimenet
3x USB (1 upstream, downstream 2)

Állvány:
Dönthető: 30° hátrafelé
Forgatás: 172° jobbra / balra
90° állítás (pivot)
Magasságállítás: 160 mm

Speciális jellemzők:
Automatikus fényerő optimalizálás: Auto EcoView környezeti fényérzékelő
Integrált HDCP dekóder a DisplayPort és DVI-D csatlakozókon
EcoView-Sense, EcoView-Index, EcoView-Optimizer
Fine Contrast, On-Screen Display, PowerManager VESA DPMS-en keresztül
Plug & Play VESA DDC CI
USB hub
Beépített hangszórók és tápellátás

Kép paraméterek beállítása:
Minimális és maximális fényerő, kontraszt, gamma, RGB színtelítettség, színhőmérséklet, időzítés, fázis, kép tájolás, felbontás, Eco Timer, OSD nyelv (DE, UK, FR, SE, ES, IT), interpoláció

Méretek:
Méretek állvány nélkül: 55 x 37 x 25 cm
Méretek állvánnyal: 55 x 53 x 25 cm

Tanúsítványok:
CE, TÜV GS, TÜV/Ergonomics, ISO 9241-307 Class 1, TCO 6.0, Energy Star

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24 "EIZO FlexScan EV2416WFS3-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24 "EIZO Flexscan EV2416WFS3-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24 "EIZO Flexscan EV2416WFS3-BK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ