Shop roku 30 dnů na vrácení

24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-GY

Termékkatalógus
24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-GY
5 3 értékelés
LCD monitor
Kód:  WL577c1 Termékszám:  EV2416WFS3-GY Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-GY

Az EIZO EV2416WFS GB-os monitor kiváló TN technológiájúképalkotó panellel rendelkezik, modern, gazdaságos és hatékony LED-es háttérvilágítással. Példátlanul széles skálában képes megjeleníteni a színeket, beleértve ebbe a finom átmeneteket is. Nagymon jól pozicionálható az állvány, ami képes a pivot funkcióval teljesíteni minden kívánságodat. Természetesen nagyon alacsony az energiafogyasztása, és a felbontása nagyobb, mint a Full HD felbontáú (1920 x 1200), így különösen alkalmas filmek és multimédiás tartalmak megjelenítésére. Ehhez tertozik még egy tisztességes látószög, aminek értéke 170° vízszintesen és 160° függőlegesen. Kitűnő válaszidejével egyenesen ösztönzi a felhasználót arra, hogy játékhoz használja vagy a filmek leggyorsabb dinamikus jeleneteit nézze rajta.




Energiatakarékosság


A monitor hátsó megvilágítására a tervezők LED-eket használatak, ami összehasonlítva a hagyományos CCFL fénycső rendszerekkel egyenletesebb intenzitású, jobb színvisszaadású képet biztosít. Hála a kiváló Auto EcoView funkciónak, automatikusan képes beállítani a képernyő optimális fényerejét. Ez megakadályozza a tükröződéseket és elmosódott képet, ezzel csökkentve a szem elfáradását. Ráadásul így képes akár 49%-kal kevesebb energiát fogyasztani, mint amikor a monitor a legnagyobb fényerővel működik.



Komfortos csatlakoztathatóság és vezérlés


Bármelyik csatlakozási választod ez a monitor fel van rá készítve. Választhatsz a DisplayPort, a DVI és a VGA bemenetek közül, könnyen hozzáférhetőek az oldalsó USB csatlakozók és fejhallgató kimenet. A beépített hangszórók tisztességes minőségben és hangerővel (2 x 1 W) tudják közvetíteni a multimédiák hangját. Az optimális képet öt előre beállított FineContrast mód közül lehet kiválasztani. Elég csupán egy gombnyomás, és semmi mással nem kell foglalkoznod. A mellékelt Screenmanager szoftver még több lehetőséget kínál. Segítségével az egyes programokhoz hozzá lehet rendelni a videó módot, amely automatikusan aktiválódik, amikor a program elindul.





A tökéletes ergonómia


A kemény munkához nem csak kíváló képi paramétereknek kell megfelelni, hanem rendkívül flexibilis ergonómiai követelményeknek is. Ezért kínál az EIZO állítható magasságú, billenthető, elfordítható és 90 fokkal (pivot) elforgatható monitort. A munka és a szórakozás ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően kényelmes tevékenyeség még hosszú használat során is. Modern design, szokatlanul keskeny keret sok helyet megtakarít az asztalon. A munkahely pedig frissebb és kompaktabb benyomást kelt.

Műszaki adatok:

Képernyő:
Point Size: 0,27 mm
Képarány: 16:10
Kontraszt: 1000: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 178 ° / 178 °
Fényesség: 250 cd / m2
Színek száma: 16,7 millió

Csatlakozók:
1x DisplayPort
1x DVI-D
1x VGA 15 tűs D-Sub
1x 3,5 mm-es audio bemenet
1x 3,5 mm-es audio kimenet
3x USB (1 upstream, downstream 2)

Talapzat:
Dönthető: 30 ° hátrafelé
A forgatás: 172 ° jobbra / balra
Elforgatás 90 fok (pivot)
Magasságállítás: 160 mm

Speciális jellemzők:
Auto Lighting Optimizer: külső érzékelő Auto EcoView
Decoder integrált HDCP DisplayPort és DVI-D
EcoView-Sense EcoView-Index, EcoView-optimalizáló
Finom Kontraszt, On-Screen Display, PowerManager keresztül VESA DPMS
Plug & Play VESA DDC CI
USB hub
Beépített hangszóró és egy áramforráshoz

Beállítása a kép paramétereinek:
A minimális és maximális fényerő, kontraszt, gamma, színtelítettség az RGB, színhőmérséklet, óra, fázis, képhelyzet, felbontás, Eco Timer, OSD nyelv (DE, UK, FR, SE, ES, IT) interpoláció

Végrehajtás:
Méretek állvány nélkül: 55 x 37 x 25 cm
Méretek állvánnyal: 55 x 53 x 25 cm

Tanúsítványok:
CE, TÜV GS, TÜV / Ergonómia, ISO 9241-307 Class 1, TCO 6.0, Energy Star

Paraméterek

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Szürke Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-GY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" EIZO FlexScan EV2416WFS3-GY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24 "EIZO FlexScan EV2416WFS3-GY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24 "EIZO Flexscan EV2416WFS3-GY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24 "EIZO Flexscan EV2416WFS3-GY.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ