VIP LENOVO boost VIP LENOVO boost

24" EIZO FlexScan EV2451-BK

Termékkatalógus
24" EIZO FlexScan EV2451-BK
4,7 10 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.3, DVI, HDMI 1.4, VGA, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  WL577e4c1 Termékszám:  EV2451-BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" EIZO FlexScan EV2451-BK

Ez az EIZO EV2451 monitor az energiatakarékos EV - EcoView sorozatba tartozik, és új, vonzóbb designnal rendelkezik az ultravékony, mindössze 1 mm széles keretével. IPS panellel felszerelt a lehető legjobb képminőség érdekében, amely ráadásul matt tükröződésmentes felületkezelésen esett át, így szinte sosem fog csillogni. A 23,8"-es kijelző biztosítja, hogy még a legbonyolultabb irodai dokumentum szövege is tökéletesen olvasható lehessen, ahogy gondosan ügyel a valósághű színekre is az sRGB IEC61966-2.1 fotográfus szabványnak megfelelően.


Búcsút inthetsz a fáradt szemeknek

Az LCD panel fényereje szabályozható például úgy is, hogy a LED rendszer van korlátozva. Számos gyártó alkalmazza ezt a megoldást, hogy a lehető legolcsóbban adhassák a termékük, ám ez csupán bizonyos tartományon belül képes a fényerő szabályozására (például a monitor maximális fényerejének 30-100%-a), ráadásul számos esetben bizonyos fényerőknél villogó képernyő benyomását keltheti. 

Ám az EIZO monitorok csúcsminőségűen összehangolt automatikus LED háttérvilágításos fényerőszabályozása nemcsak hogy jelentős energiafogyasztás-csökkenést eredményez, amely átlagos felhasználás mellett csupán 13 W, hanem még lehetővé teszi a szó szerint stabil, abszolút nem villogó fényerőszabályozást is.


Automatikus fényerőszabályozás

A monitor az automatikus fényerőszabályozás során a fényerőt mindig a környező világosság mértékéhez igazítja egyedülálló módon optimalizálva, nem lineáris karakterisztikával, amely a közönséges lineáris szabályozáshoz képest a környezeti fényerő változásaira hatékonyabban képes reagálni, így a képet is képes jobban az emberi szemnek lényegesen kellemesebben szabályozni. Ráadásul két darab regulációs görbével rendelkezik - a téli időszakra és a nyárira egyaránt. Ezáltal a monitor fényereje az azt néző számára folyamatosan egyensúlyban lesz a környezet fényerejével, így csupán olyan mértékben terheli a szemeket, ahogy egy papír nézése terhelni képes.


Automatikus fehéregyensúly

Érdekes újdonság az automatikus fehéregyensúly-szabályozás az olvasás, írás, dokumentumok szerkeztése során, ahol nagyobb a fehér felület mértéke. Természetesen a fotók esetében, ahol számít a színek reprodukciója, ott ez a funkció kikapcsolható, ezáltal tökéletesen szimulálható a fotópapír hófehérsége.

Mindezek mellett minden egyes felhasználónak lehetősége adódik válogatni a szoftveres szűrők közül, hogy maximális mértékben csökkenthesse a szemeinek a fáradtságát a hosszabb ideig tartó olvasás során a fehér háttéren.     


Monitor, mint olvasóeszköz & "Paper Mode"

Az elektronikus dokumentumok olvasásához a monitor előbeállított "Paper" üzemmóddal rendelkezik, ahol a kontrasztaránya lecsökken az 1:100 értékre, ezáltal képes tökéletesen utánozni az e-book olvasókat.    


A fény kék összetevőjének a jelenlétének a csökkentése az esti órákban
(Less Blue Light)

A monitor az olvasó üzemmódban már eleve redukálja a fény kék összetevőjének az arányát, ezáltal biztosítva az alacsonyabb szemfáradtságot az esti munka során a mesterséges megvilágítás mellett. Ezzel nagyban hozzájárul az esti órákban a megfelelő melatonin termeléshez (a melatonin egy olyan anyag, amelynek a megfelelő mennyisége a szervezetben megakadályozza az alvászavarok kialakulását). Természetesen a felhasználó maga is beállíthatja az időpontot, amelytől automatikusan elkezdődhet a kék fény arányának a csökkentése, illetve azt az időpontot is, amikortól fokozatosan emelkedik majd az eredeti mennyiségig.


Energiatakarékos, nagyteljesítményű és csendes

Az akár 30%-os megtakarítás az egyedülálló folytonos hisztogram-kiértékelő (fényerő eloszlás) technológiának köszönhető a megjelenített tartalom függvényében. Mindemellett pedig a felhasználó nagymértékben értékelni fogja a tápegység hangtalanságát, amely független az éppen beállított fényerő szempontjából.  


Amatőr fotók – semmi probléma

A monitor színskálája az sRGB IEC61966-2.1 szabvány felé közelít, tehát már kicsomagolás után is mérnöki precizitással adja vissza a fotók valódi színeit az sRGB szabvány alapján, miközben semmiféle kalibrációra nincs szükség. Az sRGB-ben való képmegjelenítés még azokban a böngészőkben vagy alkalmazásokban is jelen lesz, amelyek azt nem támogatják, tehát amelyek nem a képek színének pontos visszaadására lettek kitalálva.

Ez egy hatalmas előny, különösképpen a kezdő vagy amatör fotósok számára, akik még nincsenek otthon a precíz kalibráció világában. A még pontosabb sRGB színvisszaadás érdekében sRGB gomb is megtalálható a monitoron, amely mindemellett még a fehéregyensúlyt is automatikusan beállítja.


Könnyen csatlakoztatható a számítógéphez

A modern számítógépekhez történő zökkenőmentes csatlakoztatás érdekében 4 db kimenettel rendelkezik: DisplayPort, HDMI, DVI-D, illetve VGA-val is a régbbi típusú laptopokhoz. A beépített 2 db USB 3.0 segítségével pedig még különböző perifériák is rácsatlakoztathatok, pl. pendriveok, billentyűzet, egér stb.

Természetesen jelen van az analóg 3,5 mm-es jack, ahogy a digitális (DisplayPort) sztereó hangcsatorna is, illetve 2 db 1 W-os hangszóró is megtalálható rajta. 


Nagyszerű ergonómia – új állítható állvány

Az új állványnak hála gyerekjáték a 24"-es monitor állítgatása, ezáltal mindenki számára megfelelően beállítható minden körülményhez igazodva. Támogatja a magasságállítást a 10–183 mm tartományban (azaz összesen 173 mm-es tartomány), illetve az elforgatást 344°-ban, a döntést +35°/-5°-ban, és természetesen a vertikális elforgatást is 90°-ban (pivot funkció), amely kiváló a hosszú weboldalak böngészéséhez. A lehető legnagyobb kényelem érdekében a bállítások az érintőképernyős panelen keresztül is elérhetőek.


EIZO monitor konfigurátor adminisztrátorok számára

Lehetővé teszi az egy darab lokális számítógéphez kapcsolt monitorok vezérlését és konfigurációját, pl. a céges hálózaton. Ezáltal az adminisztrátornak nincs szüksége az irodák között szaladgálni, és minden monitort egyenként beállítgatni, hiszen elég csupán egy pillanat alatt letudni az összeset. 


Zéró tolerancia

Az LCD monitor minden képpontját ún. sub-pixelek hármasa alkotja (R-G-B). Az EIZO garantálja a monitorainál a zéró toleranciát a hibás, a folyton ugyanúgy világító, nem világító pixelek vagy sub-pixelek esetében.

Hála az alkatrészek magasfokú minőségének, a gyártó 5 év garanciát vállal erre a modellre, beleértve az LCD panelt a maga háttérvilágításos rendszerével együtt. 


Kiegészítő információk:

Képernyő:

Felület: matt, 3H keménység
Pontméret: 0,275 mm
Kontraszt (statikus): 1 000:1
Látószög (horizontális/vertikális): 178°/178°
Színek száma: 16,7 millió
Videó üzemmódok: User1, User2, Movie, sRGB, Paper, DICOM (Röntgenhez)

Speciális funkciók és tulajdonságok:
Auto EcoView – automatikus fényerőszabályozás
EcoView Optimizer II – automatikus fehéregyensúly optimalizáció
Energiatakarékosság a megjelenített kép hisztogramjának kiértékelésének a függvényében
Szoftveres vezérlés USB-n keresztül
(Screen InStyle és Admin-Configurator)

Csatlakozók:
1× DisplayPort v1.1a (HDCP támogatás)
1× HDMI v1.3 (HDCP támogatás)
1× Dual-Link DVI-D (HDCP támogatás)
1x D-Sub15
1× analóg 2× 1 W (jack 3,5 mm) bemenet/kimenet (fejhallgató)
1× digitális 2× 1 W (DP/HDMI) videókimenet
2× USB 3.0 (perifériák részére)

Állvány:
Döntés +35°/-5°, elforgatás o 344°
Vertikális elorgatás 90° (pivot)
Magasságállítás 173 mm tartományban
VESA 100 × 100 mm szabvány támogatása falra vagy ergonómikus tartókra való felszereléshez


További funkciók:
Slot a biztonsági lakathoz (Kensington Lock)
Szabványok: TCO Displays 6.0, ECO Sense Gold (US), EPA Energy Star, TUV/Ergonomics (beleértve az ISO9241-307), TUV/GS, CE, CB, FCC-B, RoHS, WEEE

Kivitel, méret, tömeg:
Méretek állvány nélkül: 538 × 313 × 45,5 mm 
Méretek állvánnyal: 538 × 323~495 × 190 mm 
Tömeg állvány nélkül: 3,5 kg
Tömeg állvánnyal: 5,5 kg
Ajánlott üzemi hőmérséklet: 5–35 °C

Standard kellékek:
Kábelek: tápkábel, videókábel 1× DP/DP, USB kábel
Disk CD: EIZO Utility Disk (PDF-használati útmutató, Screen InStyle)

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Kijelző

Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
5 ms Kész!
Maximális fényerő
250 cd/m2 Kész!
Színmélység
8 bit Kész!
Kontraszt
1000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képarány
16:9 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, DisplayPort 1.3, DVI, HDMI 1.4, VGA Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
HDMI
1 × Kész!
DVI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
USB
2 × Kész!
Kábelek a csomagban
DisplayPort, USB Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
53,8 cm Kész!
Magasság
49,5 cm Kész!
Mélység
19 cm Kész!
Tömeg
5,5 kg Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
13 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
D Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
13 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,3 W Kész!
Maximális fogyasztás
42 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" EIZO FlexScan EV2451-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" EIZO FlexScan EV2451-BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" EIZO FlexScan EV2451-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" EIZO FlexScan EV2451-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" EIZO FlexScan EV2451-BK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ