30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

24" HP Z Display Z24i G2

Termékkatalógus
24" HP Z Display Z24i G2
4,9 11 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1200, IPS, 16:10 képarány, 5ms válaszidő, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, USB, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  HPBM1051c0h Termékszám:  1JS08A4#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" HP Z Display Z24i G2

Páratlan kép és maximális kényelem

A professzionális 24 hüvelykes HP Z24i G2 monitor karcsú kerettel, kifinomult kialakítással és kiváló képminőséggel rendelkezik, amelyet Full HD felbontású páratlan képminőség tesz teljessé. A kijelző által használt IPS technológia segítségével a hagyományos TN képernyőktől jobb, kiváló színreprodukciót biztosít. Emellett a LED háttérvilágítás alacsony energiafogyasztást eredményez.


A Z24i G2 monitor legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű színek bárhonnan is nézed (IPS)
  • Full HD 1920 × 1200 px-es felbontás nagy látószöggel
  • Finom színátmenetek
  • Dinamikus kontraszt 10M: 1
  • Válaszidő 5 ms GTG
  • Tükröződésmentes felület fényvisszaverődés elleni védelemmel
  • Állítható magasságú állvány + pivot (90 °)
  • A csatlakozók széles választéka (VGA, DP, HDMI)
  • 3× USB 3.0 

IPS kijelző élethű színekkel

Az IPS képernyő kiváló képminőséget biztosít élénk színekkel és gazdag 10M dinamikus kontraszttal: 1. Továbbá, a megjelenített tartalom jól látható a 178° betekintési szögnek köszönhetően, a matt, tükröződésmentes felület pedig növeli a monitorral végzett munka kényelmét. A színhűséget az integrált kalibrációs rendszer biztosítja, amely 94% -os sRGB lefedettséget eredményez.


Kiváló ergonómia

A rugalmas állványnak köszönhetően egyszerűen beállítható a képernyő magassága, a pivot segítségével pedig lehetőség van a monitor elforgatására, így ideális megoldást nyújt például a webfejlesztők számára. A monitor Flicker Free és Low Blue Light technológiákkal rendelkezik, amelyek hatékonyan küszöbölik ki a képernyő villódzását és kékfény-kibocsátását, maximálisan megkímélve a szemet.


A felhasználó kényelme

A képernyő oldalán található vékony keretnek köszönhetően két monitor segítségével folyamatos munkaterületet hozhatsz létre anélkül, hogy bármi is megzavarná a látványt. Nagyobb kényelemben lehet részed nem csupán a munka, hanem a szórakozás alkalmával is. A HP Display Assistant segítségével hatékonyan tekintheted meg a több forrásból származó tartalmat a megosztott képernyőn, így nem lesz szükséged több monitorra, elegendő egy monitor használata.


Csatlakozók széles választéka

A HP Z Display Z24i G2 számos csatlakozóval rendelkezik az asztali számítógéphez vagy notebook-hoz történő csatlakozáshoz. A klasszikus VGA port mellett elérhető a HDMI is a játékkonzolok és a monitor csatlakoztatásához, valamint a modern DisplayPort is, ami ideális a csúcskategóriás PC konfigurációhoz. A monitor USB 3.0 hubbal is rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatod a perifériás eszközöket, mint például a pendrive, külső meghajtó, USB-fülhallgató, és így tovább.


Paraméterek

Energiaosztály
A Kész!
Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás, Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1200 px Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Next Business Day (NBD) szolgáltatás, Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1200 px Kész!

Kijelző

Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
5 ms Kész!
Maximális fényerő
300 cd/m2 Kész!
Kontraszt
1000:1 Kész!
Kijelző felülete
Tükröződésmentes Kész!
Képarány
16:10 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA Kész!
További bemenetek
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
VGA
1 × Kész!
USB
3 × Kész!
Kábelek a csomagban
DisplayPort, USB Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Állítható magasság, Pivot Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!
Part number
(1JS08A4) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
53,2 cm Kész!
Magasság
50,5 cm Kész!
Mélység
21,4 cm Kész!
Tömeg
6,6 kg Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
A Kész!
Általános fogyasztás
20 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
40 W Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" HP Z Display Z24i G2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" HP Z Display Z24i G2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" HP Z Display Z24i G2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" HP Z Display Z24i G2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" HP Z Display Z24i G2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ