A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

24" HP Z Display Z24n

Termékkatalógus
24" HP Z Display Z24n
5 1 értékelés
LCD monitor - IPS, tükröződésmentes felület, fekete szín, 1000:1, 300cd/m2, 8ms, 1920x1200, HDMI (MHL), DVI, DisplayPort, mini DisplayPort, 4x USB (K7B99A4)
Kód:  HPBM1051c1 Termékszám:  K7B99A4#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" HP Z Display Z24n

A vékony kerettel és IPS technológiával rendelkező HP Z24n határtalan megjelenítési lehetőséget tesz lehetővé, egyszerre akár több monitor csatlakoztatásával. A keret nélküli képernyő Full HD felbontást, gyári színkalibrációt és számos más lehetőséget kínál.

Legfontosabb jellemzők

  • Vékony keret a kijelző körül
  • Több monitorral együtt is használható
  • Könnyű pozicionálás
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Környezetbarát technológia

Lenyűgöző megjelenítés

A Full HD (1920×1200) monitor három oldalán szegény nélküli kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a 61 cm széles képernyő lehető legjobb kihasználását. Az IPS technológia garantálja a valósághű színeket és a gyárilag kalibrált sRGB színskála teljes megjelenítését már az első bekapcsolás után.

Hozzon létre átfogó munkaterületet

Csatlakoztassa eszközeit a monitorhoz az integrált HDMI (MHL), DisplayPort, mini DisplayPort, MHL3, DVI vagy USB 3.0 segítségével. Egy számítógéphez vagy munkaállomáshoz a DisplayPort felületen keresztül egyszerre akár két monitor is csatlakoztatható. Növelje munkatempóját és végezzen egyszerre több feladatot az image-in-picture üzemmód segítségével.

Minden helyzetben ideális

A HP Z Z24n monitort bármilyen helyzetben használhatod munkád során.  Válaszd ki  Te a megfelelő magasságot, dőlésszöget és lejtést.  A forgócsuklónak hála, fekvő és álló nézetben is több monitort csatlakoztathatsz. Sőt, az integrált HP technológiával a képernyőt a falra is akaszthatod. Nagy előnye az alacsony energiafogyasztás és a takarékos, halogén kialakítás. Az arzén nélkül készült üveg mögött pedig egy higanymentes kijelző található, amely ENERGY STAR, TCO és EPEAT Gold7 tanúsítvánnyal is rendelkezik.

További információk:

Csatlakoztatás:
1 × 2,0 MHL / HDMI 1.4
1 x DVI-D
1 x DisplayPort 1.2
1 x mini DisplayPort 1.2
1 x DisplayPort 1.2 kimenet
4 x USB 3.0 (négy fogadáshoz és egy adatküldéshez)
1 x audio kimenet

Dölésszög és forgatás:
Döntés: -5 és + 22 °
Forgatás: 45 ° ± 2 °
Pivotális forgatás: 90 °

Jellemzők:
Plug and Play
Tükröződésmentes szűrő
Felhasználó által programozható
Nyelv kiválasztása
Képernyővezérlő
LED háttérvilágítás
IPS

Fizikai biztonság:
Biztonsági zárhoz készült (külön megvásárolható)

Paraméterek

Energiaosztály
A Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
48 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
A Kész!
Általános fogyasztás
48 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
70 W Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" HP Z Display Z24n Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" HP Z Display Z24n. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" HP Z Display Z24n. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" HP Z Display Z24n. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" HP Z Display Z24n.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ