Shop roku Shop roku

24" HP Z Display Z24n G2

Termékkatalógus
24" HP Z Display Z24n G2
5 1 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1200, IPS, 16:10 képarány, 5,8ms válaszidő, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, DVI, HDMI 1.4, USB-C, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1 (1JS09A4)
Kód:  HPBM1051c1h Termékszám:  1JS09A4#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" HP Z Display Z24n G2

Páratlan kép és maximális kényelem

A 24 hüvelykes HP Z Display Z24n G2 monitor karcsú kerettel, kifinomult kialakítással és kiváló képminőséggel rendelkezik, amelyet 1920 × 1200 képpontos Full HD felbontású páratlan képminőség tesz teljessé. A kijelző által használt IPS technológia segítségével a hagyományos TN képernyőktől jobb, kiváló színreprodukciót biztosít. Emellett a LED háttérvilágítás alacsony energiafogyasztást eredményez.


A Z Display Z24n G2 monitor legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű színek bárhonnan is nézed (IPS)
  • Ideális, 1920 × 1200 px-es felbontás a munkavégzéshez
  • Finom színátmenetek
  • Dinamikus kontraszt 10M: 1
  • Válaszidő 5 ms GTG
  • Tükröződésmentes felület fényvisszaverődés elleni védelemmel
  • Állítható magasságú állvány + pivot (90 °)
  • A csatlakozók széles választéka (VGA, DP, HDMI)
  • 3× USB 3.0 

IPS kijelző élethű színekkel

Az IPS képernyő kiváló képminőséget biztosít élénk színekkel és gazdag 10M dinamikus kontraszttal: 1. Továbbá, a megjelenített tartalom jól látható a 178° betekintési szögnek köszönhetően, a matt, tükröződésmentes felület pedig növeli a monitorral végzett munka kényelmét. A színhűséget az integrált kalibrációs rendszer biztosítja, amely 94% -os sRGB lefedettséget eredményez.


Kiváló ergonómia

A rugalmas állványnak köszönhetően egyszerűen beállítható a képernyő magassága, a pivot segítségével pedig lehetőség van a monitor elforgatására, így ideális megoldást nyújt például a webfejlesztők számára. A monitor Flicker Free és Low Blue Light technológiákkal rendelkezik, amelyek hatékonyan küszöbölik ki a képernyő villódzását és kékfény-kibocsátását, maximálisan megkímélve a szemet.


A felhasználó kényelme

A képernyő oldalán található vékony keretnek köszönhetően két monitor segítségével folyamatos munkaterületet hozhatsz létre anélkül, hogy bármi is megzavarná a látványt. Nagyobb kényelemben lehet részed nem csupán a munka, hanem a szórakozás alkalmával is. A HP Display Assistant segítségével hatékonyan tekintheted meg a több forrásból származó tartalmat a megosztott képernyőn, így nem lesz szükséged több monitorra, elegendő egy monitor használata.


Csatlakozók széles választéka

A HP Z Display Z24n G2 számos csatlakozóval rendelkezik az asztali számítógéphez vagy notebook-hoz történő csatlakozáshoz. A klasszikus VGA port mellett elérhető a HDMI is a játékkonzolok és a monitor csatlakoztatásához, valamint a modern DisplayPort is, ami ideális a csúcskategóriás PC konfigurációhoz. A monitor USB 3.0 hubbal is rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatod a perifériás eszközöket, mint például a pendrive, külső meghajtó, USB-fülhallgató, és így tovább.


Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1200 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1200 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:10 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, USB-C, DisplayPort, DVI Kész!
Csatlakozás típusa
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DVI
1 × Kész!
DisplayPort
2 × Kész!
USB-C
2 × Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
USB
3 × Kész!

Színlefedettség

sRGB
99 % Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Daisy Chain, Kép a képben (PIP), Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
53,2 cm Kész!
Magasság
50,3 cm Kész!
Mélység
21,4 cm Kész!
Tömeg
7,2 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
DisplayPort, USB-C Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
15 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
D Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" HP Z Display Z24n G2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" HP Z Display Z24n G2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" HP Z Display Z24n G2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" HP Z Display Z24n G2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" HP Z Display Z24n G2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ