Shop roku 30 dnů na vrácení

24" Lenovo ThinkVision T2454p fekete

Termékkatalógus
24" Lenovo ThinkVision T2454p fekete
LCD monitor - IPS panel, 1000: 1, 300cd/m2, 7ms, 1920x1200, HDMI, DisplayPort, USB, pivot, TCO 6.0
Kód:  WM232e6h1 Termékszám:  60F9MAT1EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Lenovo ThinkVision T2454p fekete

Az íróasztal éke lehet a figyelemre méltó minőségi monitor, amely elegáns kivitelű. Nagyszerű eszköz lehet szakemberek és otthoni felhasználók számára is.  24 hüvelykjének köszönhetően elegendő helyet biztosít a hatékony többablakos működéshez. A modern LED-es háttérvilágítású IPS panel 1920 x 1200 képpontos felbontást és pontos kontrasztú színeket biztosít. Minden oldalról nézhető, akár 178 ° -ban függőlegesen és vízszintesen is kiváló látványt biztosít.

Legfontosabb jellemzői

  • Remek 1920 x 1200, 16:10 képaránnyal
  • Modern IPS képalkotó technológia
  • Állítható állvány pivot funkcióval
  • Gazdagon felszerelt kapcsolatódási portokkal
  • Alacsony fogyasztás

Személyre szabható

Testreszabhatod a lefixálható állványt kívánságaidnak megfelelően. Maga a monitor billentése 5 ° -ban előre és 30 ° -ban hátrafelé lehetséges. A magasság beállításának lehetősége természetesen magától értetődő, a pivot technológiával pedig a teljes monitor 90 ° -kal is elforgatható. Továbbá találsz gombokat a kereten a fényerő, a kontraszt és egyéb beállításokhoz.

Rengeteg kapcsolatódási portot tartalmaz

A monitor csatlakoztatható a számítógéphez a HDMI 1.4 vagy a modern DisplayPort segítségével. Van még egy klasszikus VGA (D-Sub) portja, és örömmel fogod fogadni a négy könnyen elérhető USB 3.0 csatlakozót is.

Kíméli a környezetet

A monitor ideális kiegészítő bármely számítógéphez. Függetlenül attól, hogy fő kijelző eszközként vagy másodszámú monitorként használod laptophoz, soha nem fog csalódást okozni. A monitor számos tanúsítvánnyal rendelkezik a környezetkímélő mivoltját erősítve. Ezek közé tartoznak az Energy Star 6.0, a TUV Green Mark, az EPEAT Gold és így tovább. Az eredmény alacsony energiafogyasztás, minimális káros hatással a környezetre.

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Lenovo ThinkVision T2454p fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Lenovo ThinkVision T2454p černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Lenovo ThinkVision T2454p čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Lenovo Think T2454p schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Lenovo Think T2454p schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ