30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

24" NEC MultiSync E245WMi fehér

Termékkatalógus
24" NEC MultiSync E245WMi fehér

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" NEC MultiSync E245WMi fehér

Ha olyan monitort keres, amely csakis a piacon elérhető legjobb technikai megoldásokat, akkor már meg is találta! A NEC MultiSync E245WMi a monitorok Ferrarija, s nemcsak a 24 hüvelykes képátlója, hanem a beépített Low Blue Light Plus és a Flicker-Free technológia miatt is. Továbbá ergonomikus dizájnját bizonyosan nagyra értékelik professzionális grafikus dizájnerek, webdizájnerek, fényképészek, de még légi közlekedési és logisztikai  szakemberek is. Állítható a magassága, dönthető, forgatható és elfordítható. 


Fontosabb termékjellemzők

  • Professzionális monitor, kiváló képminőséggel
  • Beépített csökkentett kék fény (Low Blue Light Plus) technológia a szem minél nagyobb kímélése érdekében
  • A 16:10 képaránynak köszönhetően Ideális több információ megjelenítésére
  • Széles látószög - mindenfelől jól látható
  • integrált hangszórók

Ideális hosszú ideig tartó munkához

Nem fárad el többé a felhasználó szeme a monitor előtt végzett munkától. A csökkentett kék fény (Low Blue Light Plus) technológia alkalmazásának köszönhetően nem lép fel a szemszárazság tünete. Ez a technológia jobb védelmet biztosít a szemnek, nagyobb rugalmasságot és kényelmet kínál a munkához. Ugyanakkor villódzásmentes (Flicker-Free) veszélyes betegségek (pl. szürkehályog) kialakulásától védi a szemet. Ezt bizonyosan nagy ra értékelik azok, akik nap mint nap a monitor előtt ülve dolgoznak. 

Minden elvárásnak megfelel

A monitor LED-es háttérvilágítás a Plane Line Switching (PLS) technológiával csökkenti az energiafogyasztást. Ez garantálja a felhasználó maximális vizuális élményét és a megfelelő színmegjelenítést. Az állítható magasságú monitor dönthető, forgatható és el is fordítható. Nem zárja ki annak lehetőségét, magassága állítható. Az OSD-vezérlők segítségével könnyen elvégezhetők a felhasználó igényei szerinti beállítások. 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" NEC MultiSync E245WMi fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" NEC MultiSync E245WMi bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" NEC MultiSync E245WMi biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LCD 24" NEC MultiSync E245WMi weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LCD 24" NEC MultiSync E245WMi weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ