30 dnů na vrácení Shop roku

24" NEC MultiSync E245WMi fekete

Termékkatalógus
24" NEC MultiSync E245WMi fekete
LCD monitor - LED PLS, 1000:1, 250cd/m2, 6ms, 1920x1200 Full HD, DVI, mini D-Sub, DisplayPort, Pivot, 2W hangszóró, TCO 6.0
Kód:  WN300b5 Termékszám:  60004113 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" NEC MultiSync E245WMi fekete

Ha egy olyan monitort keresel, amely mindig a legjobb teljesítményt nyújtja, akkor megtaláltad! A NEC MultiSync E245WMi a képernyők Ferrarija, amit nem csak a 24 hüvelykes képátlónak, de a beépített Low Blue Light Plus és a rezgésmentes technológiának is köszönhet. Ráadásul olyan speciális ergonómiai kialakítással rendelkezik, amelyet a grafikusok, a webdesignerek és a profi fotósok, valamint a légi és a szárazföldi közlekedésben dolgozók is nagyra értékelnek. Legyen szó a magasság beállításáról, a döntésről, a forgatásról vagy a monitor fekvő, illetve álló tájolásáról.


Legfontosabb jellemzők

  • Professzionális megjelenítés kiváló képminőséggel
  • Integrált Low Blue Light Plus technológia, amely védelmet nyújt szemei számára?
  • Ideális sok információ megjelenítéséhez a 16:10 képaránynak köszönhetően
  • Széles látószög - minden oldalról olvasható
  • Beépített hangszórók

Ideális hosszú munkanapokra

Nincsenek többé kiszáradt szemek a képernyő használata miatt. Ezt ugyanis egyszer és mindenkorra elfelejtheti a beépített Low Blue Light Plus technológiával. Ráadásul nem csak a szemeit védi, de nagyobb rugalmasságot és kényelmet is biztosít használat közben. A villódzásmentes technológia pedig garantálja a kevesebb pislogást, amely többek között homályossá is teheti látásunkat. Azoknak különösen ajánlott, akik naphosszat a gép előtt ülnek.

Többet nyújt, mint gondolná

A LED háttérvilágítás alacsony energiafogyasztást és Plane Line Switching (PLS) technológiát kínál. Így a felhasználók számára a lehető legjobb színeket képes megjeleníteni. A képernyő forgatható vagy függőlegesen és vízszintesen dönthető is. De a magasság állítása is lehetséges vele. A monitor kijelzőjének beállításait egy érintéssel működő OSD panel garantálja.

 

Paraméterek

Energiaosztály
A+ Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
21 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,26 W Kész!
Maximális fogyasztás
24 W Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
A+ Kész!
Általános fogyasztás
21 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,26 W Kész!
Maximális fogyasztás
24 W Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" NEC MultiSync E245WMi fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" NEC MultiSync E245WMi černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" NEC MultiSync E245WMi čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LCD 24" NEC MultiSync E245WMi schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LCD 24" NEC MultiSync E245WMi schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ