Shop roku Shop roku

24" NEC MultiSync EA245WMi fehér

Termékkatalógus
24" NEC MultiSync EA245WMi fehér
LCD monitor - IPS, W-LED, 16:10,1000:1, 350cd/m2, 6ms, Full HD 1920x1200, DVI, D-Sub, DisplayPort, Pivot, TCO 7.0, VESA, hangszóró
Kód:  WN300b53 Termékszám:  60003812 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" NEC MultiSync EA245WMi fehér

Az NEC első osztályú nagyméretű, kiváló minőségű IPS panellel felszerelt monitora különösen környezetbarát. Univerzális irodai használatra tervezték,  de igényes háztartásokba is kiváló, ahol a multimédiás felhasználás során teljes mértékben kiélvezheted a kiváló képminőséget.  A monitort pontosan szemmagasságba állíthaod, és a kép mindig tökéletes lesz, mivel a fényerőt pontosan a környezet fényviszonyaihoz igazítja. Az érzékelő szükség esetén azonnal kikapcsolja a kjelzőt, ezzel energiát takarít meg és óvja a környezetet.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Első osztályú képminőség valódi ínyencek számára
  • Gazdaságos üzemeltetés - ECO módban 22W
  • 1920 × 1200 pixel felbontás
  • Beépített hangszórók és USB 3.0 hub
  • Garantált a tökéletes elhelyezés, mivel elforgatható 90°-kal
  • DICOM minőségű képszimuláció (az egészségügyben történő felhasználásra)

Csúcsminőségű kijelző igényesek számára

A kijelző felbontása 1920 × 1200 pixel 16:10 képarányban. Minden bizonnyal szeretni fogod ezt a képformátumot, ha sok időt töltesz multimédiás tartalmakkal és számítógépes játékokkal. Az LCD számos funkcióval adja vissza a képet, és használata kényelmes. A videójelet digitális DVI vagy HDMI, illetve Display Port csatlakozókon keresztül kapja. Ezen kívül egy beépített USB hub formájában az USB 3.0 csatlakozókat is használhatod.

Mindent a hosszú távú és megbízható működés érdekében

A monitor kerete nagyon vékony, és több kijelzőt helyezhetsz el egymás mellé összekapcsolva. A hangról a beépített hangszórók gondoskodnak. A monitor flexibilis talpa segítségével a magasságát 100 mm-en belül állíthatod, a képernyőt elforgathatod, vagy választhatsz vízszintes és függőleges állás között. Fogyasztása ECO módban csupán 22W. A már említett tulajdonságai miatt megkapta a TCO 7.0 és az Energy Star 7.0 minősítést.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" NEC MultiSync EA245WMi fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" NEC MultiSync EA245WMi bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" NEC MultiSync EA245WMi biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" NEC MultiSync EA245WMi weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" NEC MultiSync EA245WMi weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ