Rapture Rapture

24" Philips 241B6QPYEB/00

Termékkatalógus
24" Philips 241B6QPYEB/00
4,7 3 értékelés
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, 4x USB, DisplayPort, DVI-D, D-SUB (VGA), pivot, VESA, Repro 4W, fekete
Kód:  WC118a94 Termékszám:  241B6QPYEB/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Philips 241B6QPYEB/00

A Philips 241B6QPYEB / 00 ergonómiai beállításokkal, hasznos tulajdonságokkal és alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet. A 24 "-es kijelzője csúcsteljesítményű IPS technológiát alkalmaz, biztosítva az élénk, reális színeket, gyors válaszidőket és energiahatékonyságot. Az Exclusive SmartImage technológia elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és dinamikusan optimalizálja a képet. A kezelőfelület lehetővé teszi különböző módok, például irodai, játék, stb beállítását. A flicker-free technológia új megoldást kínál a fényerő szabályozására és a villódzás csökkentésére a kényelmesebb megtekintés érdekében.

A SmartErgoBase lehetővé teszi, hogy kényelmesen beállíthasd a kijelző pozícióját tetszés szerint. A magasság szabályozható, dönthető és 90 ° -kal elforgatható. Az ideális magasság, forgatás, döntés és a látószög beállítása maximális kényelmet biztosít az egészséges testtartás érdekében. A szabadalmaztatott TrueVision technológia a kijelző tökéletes teljesítményét biztosítja. A Philips garantálja, hogy a monitorok kifogástalanul hagyják el a gyárat, kiegyensúlyozottan jó képminőséget és élethű színeket kínálnak. A Philips 241B6QPYEB / 00 DisplayPort, VGA és DVI csatlakozóval rendelkezik. A külső eszközöket négy USB 2.0 port segítségével csatlakoztathatod.


A Philips EPEAT GOLD minősítésű monitorok biztosítják egészséged és a környezet védelmét. 65% -ban újrahasznosított anyagokból készülnek, és rendkívül energiahatékonyak. A Philips elkötelezett támogatója a megújuló anyagok felhasználásának, biztosítva, hogy a műanyag alkatrészek 100% -ban újrahasznosíthatók legyenek. A hátoldalon található speciális kapcsoló lehetővé teszi, hogy teljesen kikapcsold az áramellátást, így inaktivitás idején semennyi fogyasztást nem eredményez.

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Philips 241B6QPYEB/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Philips 241B6QPYEB/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Philips 241B6QPYEB/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Philips 241B6QPYEB/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Philips 241B6QPYEB/00.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ