30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

24" Philips 241P6VPJKEB

Termékkatalógus
24" Philips 241P6VPJKEB
5 2 értékelés
LCD monitor - fekete, AH-IPS LCD W-LED, 16: 9, 300cd/m2, 5ms, SmartImage, 4K UHD 3840 × 2160, 1000: 1, VGA, HDMI, DVI, 3x USB, DisplayPort, 2x2 W-os hangszórók, VESA 100x100mm
Kód:  WC118b85 Termékszám:  241P6VPJKEB/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Philips 241P6VPJKEB

A Philips Ultra HD 4K monitor, az innovatív szintű részletnek és fénynek köszönhetően, négyszeresét nyújtja a FullHD felbontásnak, gazdagabb színekkel, tökéletesen éles képekkel, valamint fényesebb részletekkel. A villodzásmentes technológiának köszönhetően nem erőlteti meg a szemet, így még egy filmmaraton után sem fogod őket fáradtnak érezni. Fel van szerelve egy színhű, 24"-es AH-LCD panellel. A monitor élettartamát valamint a pénztárcád vastagságát is javító Power Sensorért is hálás leszel. 

Legfontosabb jellemzők

  • UltraClear 4K felbontású UltraHD (3840 × 2160)
  • LCD panel AH-IPS technológiával
  • 99% -a az sRGB szabvány színhűségért
  • Villodzásmentes technológia
  • SmartErgoBase ergonomikus monitor beállításokért
  • A Power Sensor energiát takarít meg
  • Okostelefonhoz való csatlakozási lehetőség MHL-en keresztül
  • Webkamerával való együttműködés

Világos képek, finom részletek

A legújabb nagy teljesítményű panelek kiváló minőségű 4K felbontást nyújtanak. Gyönyörű részletek, tökéletes kép, színhű megjelentítés a 99%-os sRGB lefedettségnek köszönhetően. A kép természetes és lágy, a 10-bites kijelzőnek, valamint 1,074 milliárd színárnyalatnak hála. Az IPS paneleknek széles a nézőszöge és alacsony az energiafogyasztása. A stabil fényerő és precíz színek minden felhasználó örömére szolgálnak. 

Tele technológiákkal

Villodzásmentes technológia, amely szabályozza a fényerőt és csökkenti a vibrálást, kényelmesebbé teszi a képernyő nézését, valamint csökkenti a szemfáradtságot. A beépített Motion Sensor (Powersensor) infravörös jelzéseket dolgoz fel, így értékeli a felhasználó jelenlétét a monitor előtt. Amikor épp nem vagy gépnél, a fényerő alacsonyabb értékekre állítódik át, meghosszabbítva az eszköz élettartamát. Említést érdemel az is, hogy így spórol az áramon. Lehetőség van szükség esetén a Mobile High Definition Link (MHL) segítségével a felhasználó telefonját a monitorhoz csatlakoztatni, hogy így élvezhesse a játékot és a nagyfelbontású képeket-videókat. 

Együttműködés és megosztás

Hogy az időn és az utazási kiadásokon spórolj, kommunikációra egy kamera már előre be van építve a monitorba. Gyorsabb adatátvitel érdekében az USB 3.0 Super Speed elérhető 5 GB/s-en, amely tízszer gyorsabb, mint amit az USB 2.0 nyújthat. A Multiview funkcióval egyszerre két eszközön is dolgozhatsz, hogy összetettebb feladatokat egyszerűbben meg tudj oldani. Hardverhez való kapcsolódáshoz csupán egy HDMI kábelre van szükséged, amely kiváló minőségű hang és videó nyújtására képes. Beépített hangszórókkal, vagy VESA állvánnyal. 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Philips 241P6VPJKEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Philips 241P6VPJKEB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24 "Philips 241P6VPJKEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Philips 241P6VPJKEB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Philips 241P6VPJKEB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ