Rapture Shop roku

24" Samsung T24E390EI - fekete

Termékkatalógus
24" Samsung T24E390EI - fekete
4,2 6 értékelés
LCD monitor - PLS panel, 1000:1, 250 cd / m2, 5 ms, Full HD 1920 x 1080, DVB-T2 / C tuner, H.265/HEVC, 2 x HDMI, USB, D-Sub, 2 x 5 W-os hangszóró, távirányító, A energiaosztály
57 630 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  WH521k8b3 Termékszám:  LT24E390EI/EN Gyártó honlapja:
24" Samsung T24E390EI - fekete 57 630 Ft Újszerű raktáron

24" Samsung T24E390EI - fekete

24" Samsung T24E390EI - fekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
le
Zabudovaný TV tuner
 

Beépített DVB-T2 / C TV tuner

A beépített DVB-T2 / C TV-tunerrel gyorsan és egyszerűen váltogathatsz a számítógépes monitor és a Full HD felbontású TV adás között.

le
ConnectShare
 

ConnectShare

Csatlakoztasd pendrive-odat a monitorodhoz és add át magad kedvenc filmjeidnek, zenéidnek, vagy nézegess képeket a nappalid nyújtotta kényelemben.

le
Tiszta és modern megjelenés
 

Tiszta és modern megjelenés

Az átlátszó Touch of Color tervezésnek köszönhetően a monitor elegáns és modern kiegészítője otthonodnak vagy a munkahelyednek egyaránt. A rendkívül keskeny keretes design lehetővé teszi, hogy többet láss a képernyőből.

le
Élvezze a fokozott megtekintésére sport
 

Add át magad a sportközvetítések élményének

A sport mód lehetővé teszi a képernyő 9 különböző szekcióra való felosztását, így mindig a kedvenc játékosodra vagy az éppen legérdekesebb pillanatra fókuszálhatsz. Az optimális hangzás beállításával igazi stadion élményben lesz részed.


Széles betekintési szög

A horizontálisan és vertikálisan is 178 fokos betekintési szög minden szögből optimális és kényelmes monitor-használatot tesz lehetővé.


Kép a képben

PIP (Kép-a-képben) funkcióval egyszerre több feladatot is végezhetsz, vagy több képet/videót nézhetsz meg.


Legfontosabb jellemzők

  • 24" átló
  • Full HD
  • Beépített DVB-T2 / C TV tuner
  • 2 × 5 W-os hangszórók
  • 2 x HDMI, VGA, komponens / kompozit
  • USB csatlakozó lejátszóval
 

Paraméterek

Összehasonlít
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Samsung T24E390EI - fekete
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ