A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

24" Zowie by BenQ XL2411P

Termékkatalógus
24" Zowie by BenQ XL2411P
4,8 41 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  WTZ012d1 Termékszám:  9H.LGPLB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Zowie by BenQ XL2411P

A ZOWIE by BenQ XL2411P egy professzionális, 24 hüvelykes Full HD monitor, magas, 144Hz-es frissítési frekvenciával, ultraalacsony, 1ms-os válaszidővel, valamint rengeteg játék funkcióval és technológiával. Ez a készülék a világ legnagyobb eSport bajnokságainak hivatalos monitora, így rendkívül népszerű a professzionális játékosok és csapatok körében. A monitort egyszerűen beállíthatod úgy, ahogy neked a legkényelmesebb. A rugalmas állvány lehetővé teszi a monitor magasságának állítását, elfordítását pivot pozícióba és megdöntését.


144 Hz a maximálisan sima képmegjelenítésért

A ZOWIE by BenQ XL2411P monitor magas, 144 Hz-es frissítési frekvenciája segít a játékélmény növelésében. Ezáltal élvezheted a sima, elmosódás és „szellemképek“ nélküli képmegjelenítést, különösen a gyors FPS akciójátékok közben. 

Black eQualizer - fedezd fel a rejtőző ellenségeket

Soha többé nem leszel egy sötét sarokban bujkáló, gyáva ellenfél áldozata. A Black eQualizer technológia anélkül növeli a láthatóságot a sötét jelenetekben, hogy túlexponálná a világos képrészleteket. Ennek hála a ZOWIE by BenQ XL2411P monitor mindig optimális láthatóságot biztosít. 

Játékmódok a még jobb játékélmény érdekében

Minden játéknak megvan a saját optimális beállítása. Minden ZOWIE by BenQ XL2411P monitor számos beállítással rendelkezik, amelyek között egyszerűen váltogathatsz a gyorsbillentyűk segítségével.

Minimális vizuális zavarok

A koncentráció nemcsak a professzionális eSport játékosok számára kulcsfontosságú tényező, hanem az általános játékosok számára is. A Zowie by BenQ XL2411P LCD monitor keretje speciálisan lett kialakítva, hogy csökkentse a fényvisszaverődést a képernyőről, amely révén teljesen a játékra koncentrálhatsz.

Flicker Free - kényelem a hosszan tartó játék során

Most már akár hosszú órákon át is kényelmesen gyakorolhatsz, hogy a legjobb játékos váljon belőled. A BenQ Flicker Free technológiája kiküszöböli a ZOWIE by BenQ XL2411P monitor vibrálását minden fényerősségi szinten, valamint hatékonyan lecsökkenti a szemfáradtságot. A hagyományos, LED háttérvilágítású LCD képernyők 200-szor villanak másodpercenként. A szemed talán nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzékeli azt.

BenQ Alacsony kék fény

Low Blue Light

Minden monitor bocsát ki kék fényt, amely a látásromlás, a szemfáradtság, a fejfájás és az alvászavarok egyik fő kiváltója. A Zowie by BenQ XL2411P LED monitornál használt egyedülálló Low Blue Light technológia megszünteti az átlagos monitorok által kibocsátott káros kék fény színspektrumát. Ezáltal lehetővé teszi, hogy egészségesebb feltételek között töltsd el az idődet a számítógéped előtt. Használd ki a 4 előre beállított üzemmódot a tevékenységtől függően.

Testreszabhatod a monitort

A magasságában állítható állvány egy ujjal kezelhető, tehát könnyedén beállíthatod a Zowie by BenQ XL2411P monitor magasságát az általad előnyben részesített látószögbe és így maximálizálhatod a kényelmet.

Világszerte a legjobb játékosok használják a professzionális eSport versenyeken


Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Panel
TN Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Kijelző

Panel
TN Kész!
Képfrissítési gyakoriság
144 Hz Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Maximális fényerő
350 cd/m2 Kész!
Kontraszt
1000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
Kábelek a csomagban
DVI Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
57 cm Kész!
Magasság
42,9 cm Kész!
Mélység
21,9 cm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
22 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
F Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
45 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mi a csomag tartalma? Jár hozzá 144hz kihasználására alkalmas kábel?

Kérdések és válaszok: 24" Zowie by BenQ XL2411P
Kiegészítők: 24" Zowie by BenQ XL2411P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Zowie by BenQ XL2411P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Zowie by BenQ XL2411P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Zowie by BenQ XL2411P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Zowie by BenQ XL2411P.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ