30 dnů na vrácení Shop roku

25" BenQ PD2500Q

Termékkatalógus
25" BenQ PD2500Q
4,7 8 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány ultrawide, 4 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 350 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort, HDMI 1.4, mini DisplayPort, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, hangszórók
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WT140p2 Termékszám:  9H.LG8LA.TPE Gyártó honlapja:

Akciós szettek

148 180 Ft
Szett megvásárlása
137 490 Ft
Szett megvásárlása
133 480 Ft
Szett megvásárlása
133 460 Ft
Szett megvásárlása
152 980 Ft
Szett megvásárlása

25" BenQ PD2500Q

A BenQ PD2500Q egy professzionális 25"-es LCD monitor egy 8 bites IPS panellel felszerelve, amely rendkívül magas felbontást nyújt és kompatibilis a Rec. 709 szabványokkal. 2KQHD (2560 x 1440) felbontással rendelkezik 16:9 képarányban, 100%-os sRGB színpontossággal. Nem csak tervezők, de nagy igényekkel rendelkező felhasználók is értékelni fogják.

A BenQ PD2500Q a dobozból kivéve készen áll, hogy megfeleljen az igényeidnek. Egy korszerű képjavító technológia és egy egyszerűen használható sötétszoba, CAD/CAM és animációs üzemmóddal, emellett sok más funkcióval is rendelkezik.


Ezt a kiváló terméket ergonomikusan tervezték meg, így bármilyen helyzetben, akár pivot pozícióban személyre szabhatod a magasságát. Flicker-free (villogásmentesítő) és Low Blue Light szemvédő technológiával is rendelkezik, amely csökkenti a villogást és a káros fény kibocsátást.

A professzionális tervezők nem alkudnak meg a részletek terén. A BenQ dizájner monitorai abszolút értelemben vett színpontosságot és ultra-részletes felbontást biztosítanak a tervezők minden egyes lépéshez a briliáns munkához vezető úton, amely valósággá alakítja az álmokat.


2K QHD nagy felbontás

A 2K QHD (2560x1440) felbontással különlegesen tiszta, finom részletekkel teli és mélységgel rendelkező textúrák jelennek meg olyan vizuálisan intenzív alkotásoknál, mint az animációk, vizuális effektek, grafikák és fotók.

Referencia színteljesítmény 100% sRGB és Rec. 709 megfeleltetéssel

A PD2500Q továbbfejlesztett IPS panelje 100%-ban lefedi az sRGB és a Rec. 709 színtereket, valamint széles betekintési szöget biztosít. Ezeken felül csökkenti a színeltolódást, hogy javítsa az tervezés kényelmét. A 100% sRGB színhelyesség megfelel az ipari digitális gyártás követelményeinek, míg a Rec. 709 pontos felbontás, frissítés, színskála, gamma és fehér pont teljesítményt kínál a nagyfelbontású videó munkákhoz.

Professzionális gyári kalibráció a pontos színvisszaadás érdekében

Minden egyes PD2500Q monitor a gyártás során egyénileg kerül kalibrálásra, hogy a Delta-E és a Gamma teljesítmény tökéletes legyen. A kalibráció eredményeit ipari színszabványok alapján hitelesítik, hogy az eredeti tartalom megjelenítése a legvalódibb színekkel és látványban történhessen.

A kalibráció a kismértékű színteljesítmény-változásokat zárja ki, ugyanazon modellen belül. Ennek megfelelően a kalibrációs jelentés készülékenként kismértékben eltérhet.

Calibration report
Technicolor certification

Technicolor Color tanúsítvány

A Technicolor Color tanúsítvány egy szigorú színsztenderd, melyet széles körben alkalmaznak Hollywoodban és a szórakoztatóiparban. Technicolor Color bizonyítvánnyal rendelkeznek a PD sorozat dizájner monitorai, amellyel biztosítható az egységes és pontos színmegjelenítés, valamint a lenyűgöző színteljesítmény TV adás, film, animáció vagy egyéb szórakoztató termék megjelenítésekor.


Sarkított forma és univerzális csatlakoztatás

A terjedelmes akadálynak tűnő monitorok elkerülése érdekében a 25” sarkított forma és a vékony keret probléma-mentesen alakítja át a PD2500Q monitorokat videó fallá, a láncba kötött DisplayPort és a multi-stream transport (MST) támogatás segítségével. Notebookra kiterjesztett asztala több képernyőre is kiterjedhet. A HDMI, a DisplayPort, a mini DisplayPort, az USB 3.1 Gen1, a fejhallgató és az audió csatlakozások révén a PD2500Q ideális választás Windows, Mac, vagy egyéb mobil eszköz csatlakoztatására.

Speciális tervezői üzemmódok

CAD / CAM Mode

CAD / CAM üzemmód

A CAD/CAM üzemmód kiemelkedő kontrasztú megjelenítést kínál, ahol a műszaki rajzok vonalai és alakzatai élénken jelennek meg. Ez a hihetetlen képteljesítmény a legkiválóbb szoftveres megoldásokkal működik együtt: Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA és egyéb CAD/CAM szoftverekkel.

Sötétszoba üzemmód

A sötétszoba üzemmód a fényerő és a kontraszt optimalizálásával élességet és tisztaságot ad a megjelenített képhez, még a sötét helyiségekben végzett utómunkálatok során is.

Darkroom mode

Animáció üzemmód

Gyakran problémát jelent a tervezőknek a sötét részletek kidolgozása. Az animáció üzemmód megnöveli a részleteket a sötét tónusú árnyékos jeleneteknél, így könnyedén finomhangolhatod munkádat anélkül, hogy szükségtelenül más képterületek is elváltoznának.


Tükröződés-mentes kijelző minimalizálja a reflexiókat

A PD2500Q tükröződés-mentes kijelzője és matt kerete - a hatékonyság és a kényelem növelése érdekében - minimalizálja a zavaró tükröződéseket.

Ergonomikus forma a személyre szabott munkaterületért

Széles emelési, döntési, forgatási és billentési tartományával a monitor tökéletesen a személyes igényeidre szabható. A PD2500Q portré módban történő használatakor, a monitor szenzor automatikusan elforgatja a megjelenő tartalmat a kijelzőn.

*Display Pilot szoftver automatikus forgatásához Windows operációs rendszer szükséges.


Exkluzív szemvédő technológia

Villogásmentes technológia

A BenQ egyedülálló villogásmentes technológiája megakadályozza a zavaró villogások megjelenítését. A hagyományos LCD kijelzőkön másodpercenként 250 villogást lehet megfigyelni. Lehetséges, hogy ezt a szemeiddel nem látod, de biztosan megérzed majd. Szabadítsd meg a szemeidet a kellemetlen villogástól egy BenQ villogásmentes monitorral.

Alacsony kék fénykibocsátás

A BenQ egyedülálló alacsony kék fénykibocsátó technológiája kiszűri a szemre káros kék fényt, így hatékonyan csökkenti a szemfáradást és irritációt.

Brightness Intelligence technológia

A Brightness Intelligence technológia érzékeli a megjelenített tartalom intenzitását és a dinamikus fényerő állítás által beavatkozik, hogy a világos részletek ne kerüljenek túlexponálásra, miközben a sötét területek tisztán láthatóak maradjanak.


Paraméterek

Összehasonlít
Képátló
25" (63,5 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
25" (63,5 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
8 bit Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort Kész!
Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
57 cm Kész!
Magasság
53,2 cm Kész!
Mélység
23,9 cm Kész!
Tömeg
7,2 kg Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
HDMI, DisplayPort, USB Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
26 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
G Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 25" BenQ PD2500Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 25" BenQ PD2500Q. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 25" BenQ PD2500Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 25" BenQ PD2500Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 25" BenQ PD2500Q.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ