30 dnů na vrácení Rapture

25" Dell U2515H UltraSharp

Termékkatalógus
25" Dell U2515H UltraSharp
4,8 121 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

25" Dell U2515H UltraSharp

Csodálatos színek, letisztult design

Dobd fel a munkát egy igazán élénk és részletes színmegjelenítésű, éles qHD felbontású és széles körű csatlakoztathatósággal bíró monitorral. Mivel a monitor már gyárilag lefedi az sRGB 99%-át, további beállítások nélkül élvezheted a lenyűgöző színeket.

Az ultra nagy látószögű, 25"-os monitort gyakorlatilag bármilyen szögből nézheted a képminőség feláldozása nélkül. A Dell U2515H UltraSharp monitorban elegáns kombinációt alkot az ezüst és a fekete, amelyet tovább fokoz a stílusos vékony kialakítás.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Csodálatos színek, letisztult design

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Nem hagyományos kialakítás hagyományosan kiváló tulajdonságokkal

Nem hagyományos kialakítás kiváló tulajdonságokkal

IPS panel szokatlan QHD felbontást (2560 x 1440 képpontosat) ajánl, és szabványos 16:9-es képaránnyal rendelkezik. Az éles kontrasztok mellett, válaszideje is nagyon gyors - 8 ms (szürkéből szürkébe) normál módban és 6 ms (szürkéből szürkébe) gyors módban.

A fényerő eléri a 350 cd / m2-t maximális intenzitás mellett és 50 cd / m2-t a legalacsonyabb fokozaton. A gyártó klasszikus fehér LED háttérvilágítást választott, 99%-os sRGB-lefedettséggel.


Sokrétű alkalmazhatóság

Dolgozz úgy, ahogy megszoktad. Használd ki teljesen a monitor forgathatóságát, dönthetőségét és magasság beállítását. A monitort például 90 fokban elforgathatod az óramutatóval megegyező vagy ellenkező irányba (pivot funkció). 

Vékony kialakítása lehetővé teszi, hogy két monitort helyezz egymás mellé a kijelzőfelület megduplázása érdekében. A  monitor kompatibilis a VESA szabvánnyal, így könnyedén felszerelheted a falra, vagy csatlakoztathatod Dell Single Monitor Arm-hoz .

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
nagy rugalmasság

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Számos csatlakoztatási lehetőség

Számos csatlakoztatási lehetőség

A két MHL technológiás HDMI portnak köszönhetően a monitor kényelmesen csatlakoztatható az irodád többi perifériás eszközéhez. A monitor támogatja a mobiltelefonok és tabletek csatlakoztatását, így azok tartalmát is meg tudod jeleníteni a monitor nagy képernyőjén. Rendelkezésre áll továbbá egy DisplayPort, egy mini DisplayPort és öt USB 3.0 csatlakozó is. A hátoldalon található USB porttal gyorsan feltöltheted hordozható készülékeid. Természetesen van egy audio kimenet is hangszórók csatlakoztatásához.


Műszaki adatok:


Képarány:
16: 9

Aktív megjelenítési terület:
552,96 x 311,04 mm

Kontrasztarány:
Jellemző: 1000: 1
Dinamikus: 2000000: 1

Fényerő:
Tipikus 350 cd / m2
Minimum: 50 cd / m2

Válaszidő:
8 ms (szürkéből szürkébe) normál üzemmódban
6 ms (szürkéből szürkébe) gyors üzemmódban

Látószög:
178 ° függőleges / 178 ° vízszintes

Színtér:
Színskála (jellemző): 91%-os (CIE1976), 99%-os sRGB-lefedettség (átlagos Delta E <= 3<3)
16,78 millió szín

Képpont távolság:
0,216 mm (DPI 117)

Háttérvilágítás technológia:
LED

Méretek:
Állvánnyal: 398 / 512,5 x 569,0 x 205,0 mm
Állvány nélkül: 338,7 x 569,0 x 46,4 mm

Tömeg:
4,4 kg

Tanúsítvány:
ENERGY STAR 6
EPEAT GOLD
TCO Certified Displays
RoHS

A csomag tartalma:
Tápkábel
DP kábel (Mini DP-DP)
Monitor felé vezető USB 3.0-kábel 
Illesztőprogramokat és dokumentációt tartalmazó adathordozó
Gyors üzembe helyezési útmutató
Biztonsági tudnivalók

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 25" Dell U2515H UltraSharp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 25" Dell U2515H UltraSharp. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 25" Dell U2515H UltraSharp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 25" Dell U2515H UltraSharp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 25" Dell U2515H UltraSharp.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ