A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

25" Zowie by BenQ XL2540

Termékkatalógus
25" Zowie by BenQ XL2540
5 4 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot,
Kód:  WTZ018e Termékszám:  9H.LFNLB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

25" Zowie by BenQ XL2540

A Zowie BenQ XL2540 egy professzionális 24,5 "FullHD monitor, mely 1920 x 1080 felbontást, 240 Hz-es, nagy frissítési frekvenciát ultra-alacsony 1ms választ kínál, a rengeteg játék, funkció és egyéb technológiák mellett. Ez egy nagyon népszerű monitor profi gamerek és a csapatok számára.

Speciális képjavító funkcióval rendelkezik - Black eQualizer a sötét és világos részek kontrasztjának beállítására, Motion Blur Reduction, Display Mode, intelligens méretezés, és így tovább. A menüben történő tájékozódás, és a módkiválasztás sokkal könnyebb és felhasználóbarátabb

Főbb jellemzők:

  • top gaming monitor Full HD felbontással és 1ms válaszidővel
  • 240 Hz-es frissítési sebesség biztosítja a simább képért
  • Color Vibrance a színek egyszerű optimalizálásához
  • ergonomikus állvány optimális helyzetbe állításhoz
  • a villódzásmentes és alacsony kék fény technológia védi a szemet

240 Hz-es natív frissítési sebesség

A monitor alapvető frissítési frekvenciája 240 Hz fokozza a játékélményt. Sima képek elmosódás és szellemképek nélkül; a különbség azonnal érezhető a  gyors FPS játékok közben.

Optimalizálja monitora színeit

A Color Vibrance rugalmasságot biztosít a színtek beállítása terén. A 20 fokozatban állítható Color Vibrance minden típusú játék különleges követelményeinek, nézeteinek eleget tud tenni.

Black eQualizer - Fedezze rejtett ellenségeit

Soha többé nem lesz egy sötét sarokban megbúvó gyáva camper áldozata. A Black eQualizer technológia javítja a látást a sötét jeleneteknél, anélkül, hogy fényesebb részeket túlzottan vakítóvá tenne.

Játékmódok a fokozott játékélményért

Minden játéknak megvannak a saját optimális beállításai. Minden XL sorozatú monitor számos beállítást tesz lehetővé. Ezen játékmódok között könnyen válthat gyorstárcsázó gombok segítségével.

Minimalizálja a zavaró elemeket

A koncentráció kulcsfontosságú tényező a professzionális e-sportolók és a hobbijátékosok számára. Az  XL sorozat LCD kerete kifejezetten csökkenti a tükröződést a képernyőn, így könnyebben koncentrálhat a játékra.

Villódzásmentes - kényelem hosszú játékokhoz

Most már hosszú órákon át gyakorolhat, hogy a legjobbá váljon.

A BenQ villódzásmentes technológia kiküszöböli a vibrálást minden fényerősség esetében és hatékonyan csökkenti a szem a fáradtságát. A hagyományos LCD képernyők LED világítással 200-szor villognak másodpercenként. A szemed nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzi.

le
BenQ Alacsony Blue Light

Alacsony kék fény

Minden monitor termel kék fényt, ami a látásromlás egyik fő oka, a , a szem fáradtságához, fejfájáshoz és alvászavarhoz vezet. A  BenQ egyedülálló technológiája, az alacsony Blue Light megszünteti káros kék fény spektrumban  kibocsátott fényeket, és lehetővé teszi, hogy több időt tölthessen a számítógépe előtt, egészségesebb állapotban. Tevékenységétől függően 4 alapbeállítás közül válogathat

Tegye egyedivé monitorát

Állítható magasságú  akár egy ujjal működtethető , így könnyen beállíthatja a monitor magasságát a preferált látószögbe a maximális kényelem érdekében.

Könnyű hozzáférés a beállításokhoz a különböző tevékenységekhez

Különböző felhasználási területek esetén különböző megjelenítési beállításokra van szükség. Az S kapcsoló kapcsoló célja az egyszerű hozzáférés a beállításokhoz és a mentett módok közötti váltás. Akár videót néz, akár szöveget olvas, böngész az interneten, vagy játszik,  az alapbeállítások közötti váltás és a menüben való navigálás szélsebesen  történik.


Paraméterek

Energiaosztály
B Kész!
Képátló
25" (63,5 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Panel
TN Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
25" (63,5 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Kijelző

Panel
TN Kész!
Képfrissítési gyakoriság
240 Hz Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Maximális fényerő
400 cd/m2 Kész!
Képarány
16:9 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, HDMI 2.0 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Állítható magasság, Pivot, Kékfény szűrő Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
57 cm Kész!
Magasság
51,54 cm Kész!
Mélység
22,6 cm Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
B Kész!
Általános fogyasztás
55 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 25" Zowie by BenQ XL2540 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24,5" Zowie by BenQ XL2540. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 25" Zowie by BenQ XL2540. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 25" Zowie XL2540 by BenQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 25" Zowie XL2540 by BenQ.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ