Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" Zowie by BenQ XL2730

Termékkatalógus
27" Zowie by BenQ XL2730
5 5 értékelés
LCD monitor - sötétszürke, TN, 1000:1, 350cd/m2, 1ms GTG, WQHD 2560x1440, 144Hz, DVI, 2x HDMI, 4x USB, VGA, Display Port, pivot, VESA, Villogásmentes, Low Blue Light
Kód:  WTZ025d Termékszám:  9H.LEVLB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Zowie by BenQ XL2730

Zowie BenQ XL2730 egy professzionális 27 hüvelykes WQHD monitor, melynek felbontása 2560 x 1440, magas frissítési rátája 144Hz, kiemelkedően alacsony 1 másodperces válaszidő és rengeteg játék és technológia otthona. A monitor a világ legnagyobb eSports versenyeinek hivatalos monitorja, és igazán népszerű professzionális játékosok és csapatok körében.

Speciális képjavító funkciókkal rendelkezik, többek között a Black eQualizer, mely alkalmazkodik a sötét és világos kontraszthoz, speciális keret, Motion Blur Reduction, Display mód, illetve a Smart Scaling mód. A monitorhoz távirányító tartozik, mellyel a menü használata és a módok közötti választás egyszerűbb.

Túlságosan erőteljesek a színek a játékban, vagy éppen ellenkezőleg? Szeret minden játékhoz személyre szabott színskálát használni? A Color Vibrance funkciónak köszönhetően ezek a preferenciái néhány kattintással könnyedén beállíthatóak.

Ez a modern monitor kiválóan felszerelt ergonomikus tulajdonságokkal és speciális funkciókkal. 14 szintes magasság beállítást kínál, a képernyő dönthető és forgatható. A mozgó jelzőknek köszönhetően mindig szemmel tarthatja a beállításokat. A monitor ezen felül tartalmaz egy kihúzható fiókot, amiben a fejhallgatóját tárolhatja.

Tartalmazza a hagyományos BenQ technológiákat, villogásmentes és alacsony kék fény tulajdonságokkal, hogy az Ön szeme minél később fáradjon el, növelve az Ön figyelmét is.

A Zowie BenQ XL2730 monitor DisplayPort, HDMI, DVI és VGA bementeteket tartalmaz, melyeken keresztül könnyedén csatlakoztatható.


144 Hz a maximális simaságért

A monitor magas, 144 Hz-es frissítési frekvenciája jelentősen megnöveli a játékélményt. növelné a játékélményt. Lágy képek elmosódás nélkül, különösen a gyors, FPS lövöldözős játékok során. 

Színoptimalizáció

A Color Vibrance rugalmasan alkalmazkodik, hogy ön kiválaszthassa a tökéletes színélményt. A 20 fokozatban állítható Color Vibrance funkció eleget tud tenni a különleges követelményeknek is, bármilyen típusú játékról is legyen szó.

Fekete színszabályzó - Vegye észre a rejtőzködő ellenségeket is

Soha többé ne essen áldozatul egy sötét sarokban rejtőzködő ellenségnek. A Fekete Equalizer technológia javítja a láthatóságot a sötét részeknél illetve a vakítóan fényes területeken.

Játék módok a fokozott játékélményért

Minden játéknak más az optimális beállítása, így az XL monitorokat számos beállítással terveztük meg. Ennek köszönhetően akár egy gombnyomással váltogathat a különböző játékmódok között.

A figyelemelterelés minimalizálása

A koncentráció kulcsfontosságú az e-sportok esetében, ahogy bármely hétköznapi játékosnak is. Az XL sorozat képernyőkerete csökkenti a fényvisszaverődés a képernyőről, hogy Ön még fókuszáltabban játszhasson.

Villogásmentes - a hosszú játékok kényelméért

Ezentúl akár órákig gyakorolhat, hogy a bajnokok bajnoka lehessen.

A vibrálást teljes mértékben kiküszöbölő technológiától nem fáradt el a szem, mely segít Önnek órákig a játékra koncentrálni, hogy a legjobb lehessen.

Alacsony kék fény

Minden monitorból kék fény árad, ami az egyik fő oka a látásromlásnak, a szem fáradtságnak, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológia megszünteti a káros kékfény sugarakat, melyeket a hagyományos képernyők nagy mértékben kibocsátanak, így a számítógépnél töltött ideje sokkal egészségesebb. Négy előre beállított típus közül választhat az aktuális tevékenységéhez megfelelőt.

Tegye egyedivé monitorját

Az állítható magasságú állvány akár egy ujjal működtethető, így könnyedén beállíthatja a monitor magasságát a preferált látószögéhez a maximális kényelem eléréséhez.

Könnyű hozzáférés a beállításokhoz

Különböző felhasználási területek személyre szabott megjelenítési beállításokat igényelnek.. Az S kapcsoló kapcsoló biztosítja az egyszerű hozzáférést a beállításokhoz és a mentett módok közötti váltáshoz. Nézhet videót, olvashat vagy játszhat, a beállítások közötti navigáció olyan könnyű, mint az egyszeregy.

A világ legjobb, professzionális játékosai és az e-Sports versenyek támogatásával


 

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Zowie by BenQ XL2730 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Zowie by BenQ XL2730. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Zowie by BenQ XL2730. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Zowie by BenQ XL2730. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Zowie by BenQ XL2730.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ