A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

27" Dell P2715Q UHD 4K

Termékkatalógus
27" Dell P2715Q UHD 4K
4,5 19 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Dell P2715Q UHD 4K

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
igényes

Igényes felhasználóknak

Ismerje meg az Ultra HD felbontást pontos színeivel, konzisztens megjelenítésével minden pozícióból és a kiterjedt csatlakozási lehetőségeknek köszönhető sokoldalúságával. Lenyűgöző színek rögtön a kicsomagolás után. A monitor gyárilag a 99% sRGB színekkel lett kalibrálva, háromnál is kisebb deltaE értékekkel. A színek így elképesztően valóságosak.


Döntse vagy forgassa el

Állítsa a monitort optimális magasságra. Döntse meg, fordítsa el függőlegesen, ha ezzel kényelmesebbnek érzi a használatát. Bár ez sem feltétlenül szükséges, hiszen ahogy az IPS, ez a termék is nagyon széles látószöggel (178°) rendelkezik. Egyenletes színeket kínálva bármilyen szögből. Sőt, a tükröződésgátló felületnek hála, a napfény sem verődik vissza róla.

Kiegyenesedik és oldalirányú

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Helyet a képzelet

Képzeleted határai

Ámuljon el a 68,5 cm-es átmérő, a magas fényerő és az Ultra HD felbontás (3840 x 2160) láttán, amelyen kényelmesen elfér majd két oldal, számtalan alkalmazás és rengeteg ablak egyszerre. A klasszikus Full HD felbontásnál 4X nagyobb felület elegendő helyet biztosít bármely szoftverhez. Ráadásul kettő vagy több monitor is csatlakoztatható hozzá.


Csatlakozás minden irányból

A lehetőségek széles körét a képernyőn található kimenetek biztosítják. Csatlakoztassa a monitort professzionális DisplayPort, Mini DisplayPort vagy kedvenc HDMI kábele segítségével a tökéletes megjelenítéshez. A HDMI MHL technológiával mobilról és tabletről is továbbíthatja képeit.

A 4-portos USB támogatja az USB 3.0 szabványt, így a legnépszerűbb adathordozók is bármikor csatlakoztathatóak hozzá. Az egyik ilyen ráadásul kifejezetten töltésre lett kialakítva.

Csatlakozók a tartalék

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
csomag tartalma

csomag tartalma

  • Monitor és állvány
  • Hálózati kábelek (országonként változó)
  • DP-mDP kábel
  • USB kábel csatlakoztatható hub
  • Kábelburkolat
  • Driverek és dokumentáció
  • Gyors telepítési varázsló
  • Biztonsági információk és előírások
  • Kalibrációs riport a gyártótól

Paraméterek

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Kijelző felülete
Tükröződésmentes Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!

Kijelző

Kijelző felülete
Tükröződésmentes Kész!

Tulajdonságok és funkciók

VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
50 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
95 W Kész!
Több paraméter

A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Dell P2715Q UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Dell P2715Q UHD 4K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Dell P2715Q UHD 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Dell P2715Q UHD 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Dell P2715Q UHD 4K.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ