Shop roku Akvizice ApF HU

27.9" Dell S2817Q

Termékkatalógus
27.9" Dell S2817Q
4,6 7 értékelés
LCD monitor - 4x Ultra HD 3840 x 2160, 16: 9, TN panel, 2ms, 300cd / m2, 1000: 1, 2x HDMI (MHL), DisplayPort, Mini DisplayPort, USB 3.1 Gen 1,
Kód:  ADL28m09 Termékszám:  210-AICO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27.9" Dell S2817Q

A legkifinomultabb igényeket is kielégíti, ha játékról vagy filmekről van szó. Ez a fejlett monitor, amely 2 ms-os GTG válaszidővel és ragyogó Ultra HD 4K-s felbontással rendelkezik, a legkisebb részleteket is láthatóvá teszi, hihetetlen élességgel, minden körülmények között. Több mint 8 millió pixelével ideális az extra nagy felbontású játékokhoz, next-gen 4K-s filmekhez, képnézegetéshez, hihetetlen minőségben. Ugyanakkor csillogásmentes felülete kiküszöböli a fényvisszaverődést, és kristálytiszta képet biztosít. 
 

Fontosabb jellemzők:

    • Stílusos monitor, next-gen multimédiás paraméterekkel 
    • Finom képrészletek (Ultra HD felbontás)
    • Nincs elmosódás a dinamikusabb jelenetek során sem (2 ms GTG)
    • Multitasking két különböző forrásból: Picture-in-Picture és Picture-by-Picture
    • Rejtett hangszórók hangos és kiegyensúlyozott audioval (2 × 9 W)
    • Digitális csatlakozási lehetőségek széles skálája (2 × HDMI, DP, mDP)
    • HDMI MHL támogatással a mobileszközzel való streaming-hez (plusz töltés)


    •  

    Munkafelület több készülékhez 

    A Picture-in-Picture (PIP) és Picture-by-Picture (PBP) funkcióval még jobban kiélvezheti a pihenéssel töltött pillanatokat, vagy növelheti produktivitását munka közben, több eszköz egyidőben történő kezelésével. A Dell S2817Q tud váltani a PC-n vagy notebookon futó több aktuális tevékenység között. így használhatja a médialejátszót munka közben, vagy akár filmet, tévéműsort is nézhet. Vagy akár több eszközön is játszhat egyszerre. 

    Széles választék 

    A csatlakozók használatával (DisplayPort, mini DisplayPort, két HDMI / MHL) a monitort a számítógépéhez, tabletjéhez vagy okostelefonjához kötheti. Az MHL azonnal közvetíti a mobileszköz tartalmát a nagy képernyőre, így az akkumulátor a folyamat során töltődhet. A monitor tartalmaz USB 3.0 csatlakozót is, amelyet töltéshez és gyors adatátvitelhez terveztek. 

    Tekintettel az esztétikumra

    A monitort úgy alakították ki, hogy jól mutasson az asztalon, felülete fényes fekete, és a monitor gyönyörűen vékony. De a csodálatos kép jó hang nélkül nem teljes - ezért látták el a monitort két integrált 9 W-os hangszóróval. Így tiszta és éles hanggal élvezheti a filmeket, a játékokat, anélkül, hogy a hangszórók elcsúfítanák asztalát. Elegáns és praktikus - ez a monitor garantáltan középpontja és dísze lesz asztalának.  
     

    Paraméterek

    Funkciók
    Kép a képben (PIP) Kész!
    Szín
    Fekete Kész!

    Tulajdonságok és funkciók

    Funkciók
    Kép a képben (PIP) Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    A Round Rockban (Texas, USA) székelő multinacionális vállalat az információs technológia egyik éllovasa. Az egész világon a minőség szó egyik szinonimája lehetne. 2010-ben az ötödik leginkább csodált számítógépes cég elismerést nyerte el.

    A Dell skálája valóban széles - nem csak személyi számítógépeket, szervereket, adathordozó eszközöket, switcheket, szoftvereket és perifériákat, hanem HDTV-ket, fényképezőgépeket, nyomtatókat és MP3 lejátszókat is kínál. A cég, amelynek törtémelme 1984-ben kezdett íródni, szakterülete fejlődésének egy meghatározó óriása.

    Megjegyzés:

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 27.9" Dell S2817Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27.9" Dell S2817Q. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27.9" Dell S2817Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27.9" Dell S2817Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27.9" Dell S2817Q.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ