30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

27" Acer B276HUL Cymiidprzx

Termékkatalógus
27" Acer B276HUL Cymiidprzx
LCD monitor - WQHD (2560 x 1440) IPS LED panel, 5 ms, 350 cd/m2 100M:1, HDMI, DVI, DisplayPort, USB 3.0, Wide Color Gamut sRGB, 6-tengelyes színvezérlés, Super Sharpness, Flicker-less, Blue-Light Filter, Low Dimming, Comfy View, Zero Frame, Ec oDisplay, Pivot, VESA, 2 x 2 W-os hangszóró
Kód:  WO024l2 Termékszám:  UM.HB6EE.C05 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer B276HUL Cymiidprzx

Az Acer B6 monitor sorozat ötvözi a csúcskategóriás kijelzőt az ergonomikus tulajdonságokkal, így minden környezetbe illik és megfelel minden elvárásnak. Az IPS panel a WQHD (2560 × 1440) felbontással csodálatosan éles és káprázatos színekkel teli, kíváló látványélményt nyújt minden látószögből. A Super Sharpness technológia optimalizálja az alacsonyabb felbontású tartalmakat az élesebb és részletesebb látvány érdekében.

Legfontosabb jellemzők

  • WQHD felbontás a részletesebb képekért
  • Magas minőségű színvisszaadás minden látószögből (IPS)
  • Comfyview panel (tükröződésmentes)
  • Állítható magasság és pivot funkció
  • 4 video bemenet
  • 4 portos nagy sebességű USB 3.0 hub

Hiteles sRGB színek

Az sRGB az az alapértelmezett színtér, amely meghatározza a vörös, a zöld és a kék (RGB) színhűségét és a keverésükből létrejövő árnyalatokat. Az sRGB színtér az otthoni és irodai használathoz, a legtöbb böngészőhöz, LCD monitorokhoz, nyomtatókhoz és digitális eszközökhöz alkalmas.  Az Acer hattengelyes színvezérlése hatékony színjavító eszközként szolgál a figyelemre méltó képminőség létrehozásában.

Acer Low Dimming és ComfyView a szem védelmében

Az Acer Low Dimming technológiáját azért fejlesztették ki, hogy csökkentse a szemfáradtságot még a kedvezőtlen fényviszonyokban történő munkavégzés során is. A funkció lehetővé teszi a fényerő 15%-os csökkentését, amely hatékony védelmet nyújt a szemnek. A hagyományos monitorok fényereje 30%-nál kezdődik. A ComfyView technológia a villódzásmentesítés érdekében lett létrehozva. A matt felületű panel minimalizálja a környező fényekből származó tükröződést.

Kép a képben üzemmód 

A monitor Kép a képben (PIP) és Képenkénti (PBP) üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi több eszköz csatlakoztatását a készülékhez, valamint egyszerre akár két videojelből származó kép egy képernyőn való megjelenítését. A csatlakoztatásra használhatod a DisplayPort-ot, a HDMI 2.0-t, a HDMI 1.4-et és a DVI-D csatlakozót. A készülék 2 x 2 Wattos hangszóróval és egy négy-portos USB 3.0 hub-bal lett felszerelve.

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Acer B276HUL Cymiidprzx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer B276HULCymiidprzx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Acer B276HULCymiidprzx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer B276HUL Cymiidprzx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer B276HUL Cymiidprzx.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ