Rapture 30 dnů na vrácení

27" Acer K272HULDbmidpx

Termékkatalógus
27" Acer K272HULDbmidpx
LCD monitor - fekete, WQHD (2560x1440) IPS LED panel, 100M:1, 350cd/m2, 4ms, DL DVI, HDMI, DisplayPort, 6color adjustment, WideColorGamut (sRGB), ComfyView, FlickerLess, LowDimming, 2x2W hangszóró, VESA
Kód:  WO092t8f Termékszám:  UM.HX2EE.D01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer K272HULDbmidpx

A 27 " képátlójú Acer monitor tökéletes partner az irodában vagy otthon. Világos és tiszta képeket, kiváló kontrasztot, nagy felbontást és a népszerű 16: 9-es képarányt kínálja, vonzó vékony kialakításban. Ez a monitor mindenki igényét kielégíti.

Legfontosabb jellemzői

  • Gyönyörű kép nagyfelbontású WQHD
  • Óriási 27 "-os kijelző játékokhoz és filmekhez
  • Energiatakarékos LED háttérvilágítás
  • DVI, HDMI és DisplayPort
  • Dynamic Contrast 100M: 1

Gyönyörű kép

Gyönyörű kép extra-finom WQHD (2560 x 1440 pixel) felbontással, és 16: 9-es képaránnyal. A monitor éles képeket közvetít teljes részletességgel. Ezzel a felbontással és képaránnyal kényelmesen nézhetsz filmeket és sorozatokat, a tökéletes minőségben.

A tökéletesen színes és széles látószög az IPS (In-Plane Switching) panel által van biztosítva, a 100% WideColorGamut sRGB segítségével. Ez különösen hasznos azoknak a felhasználóknak a számára, akik szeretnek fotókat szerkeszteni. A modern LED háttérvilágítás is jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.

Kíméli a szemet

A hagyományos monitorok hosszas erőlködést okoznak a szemednek. Ezt a vibráló, kék emissziós és környezeti fény okozza. Az Acer K272HULD számos funkcióval rendelkezik, amely minimalizálja a kellemetlen körülményeket. A Blue Light és a Ficker Filter technológia használatával a monitor kíméli a szemedet. A dinamikusan beállítható fényerő az adott környezeti fény szerint változtatja a monitor fényerejét is.

 

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Acer K272HULDbmidpx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer K272HULDbmidpx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Acer K272HULDbmidpx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer K272HULDbmidpx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer K272HULDbmidpx.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ