Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

27" Acer XB271HKbmiprz Predator

Termékkatalógus
27" Acer XB271HKbmiprz Predator
4,8 5 értékelés
LCD monitor - 4K 3840 × 2160, IPS, 4ms válaszidő, G-Sync, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, USB, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, kontraszt: 100M:1
Kód:  WO097h4f8 Termékszám:  UM.HX1EE.001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer XB271HKbmiprz Predator


Exkluzív Gaming Monitor - Acer Predator

Nézzen körül a csatatéren. Cél! Mérje be! Vonuljon fedezékbe!

  • Keret nélküli WQHD ZeroFrame kijelző
  • Részletes 4K felbontás
  • A Tobii - a szemek mozgásának követése - technológia támogatása (az adott modelltől függően)
  • Gyors, 4 ms-os reakcióidő
logo

Az Acer vállalat 1976-ban alakult. Az eladásra és az olyan innovatív termékek támogatására összpontosít, amelyek javítják a mindennapi életet. A 2016-os évben a világon a legnagyobb öt számítógépes vállalat közé tartozik.


Acer XB271Hbmiprz Predator

A pixel ereje

A monitorok általában feláldozzák a színek minőségét a nagyobb sebesség érdekében, de a lenyűgöző IPS kijelzővel a játszás következő szintjére ugorhat.

Acer XB271Hbmiprz Predator

Predator GameView

A Predator GameView technológia lehetővé teszi a fekete szín kiemelésének a beállítását, a pontos színek beállításait, és a célpont beállítását a lövés kiváló pontossága érdekében. Az egyéni beállításait elmentheti három profilba is, amelyek között bármikor válthat.

Acer XB271Hbmiprz Predator

Tobii - a szemek mozgásának követése

Nézzen körül! Lőjön! Ölje meg! A szemei és a megérzései a legjobb fegyver. Merüljön el a játszás jövőjében (az adott modelltől függően).

Acer XB271Hbmiprz Predator

Predator EyeProtect

A Predator EyeProtect technológia ugyanúgy minimalizálja a szem megerőltetését a hosszú játszás során, mint a Flicker-less, azaz a kék fény szűrése, a ComfyView és a Low-dimming.

Acer XB271Hbmiprz Predator

IPS

A panel a fejlett IPS technológiával a legjobb színeket biztosítja anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene végrehajtania a sebességben. Látni fogja a játék világát az összes gyönyörű színeiben.

Acer XB271Hbmiprz Predator

Végtelen képernyő

Tekintse meg a környezetét az egér mozgatása nélkül. A végtelen képernyőnek és a mozgáskövető kamerának köszönhetően elég csak a képernyő szélére tekintenie a megfelelő nézetben, és máris teljes képet kap a helyzetről.

Acer XB271Hbmiprz Predator

Természetes célzás

Hagyja, hogy a szeme természetes módon célozzon és ezt követően hajtson végre egy villámgyors lövést egyetlen pillantással.

Acer XB271Hbmiprz Predator

Tökéletes elmerülés

Váljon eggyé a saját játékával. Vessen egy pillantást a nap irányába és nézze meg, hogy a perifériás látása legyengül vagy bámuljon az árnyékba, és ne engedje, hogy a szeme a belső világításhoz igazodjon. És ha úgy dönt, hogy megpihenteti a szemeit, akkor biztosan észreveszi, hogy a felhasználói felület elemei, amelyekre összpontosít, életre kelnek.

Acer XB271Hbmiprz Predator

ZeroFrame

A kettő jobb, mint az egy. Próbálja ki a lenyűgöző többmonitoros rendszereket a minimális ZeroFrame keretnek köszönhetően, amely játékban tartja Önt.

Acer XB271Hbmiprz Predator

4K felbontás

Minden jobb a nagyobb mennyiségű pixellel. A 3 840 × 2 160 pixeles felbontásnak köszönhetően élvezheti a tiszta és az éles textúrákat. Mint ahogyan azt tudja, ez a felbontás ideális a gyors játszáshoz.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
4 ms Kész!
Maximális fényerő
300 cd/m2 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort Kész!
Grafikus interfész szabványok
HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
HDMI
1 × Kész!
mini DisplayPort
1 × Kész!
USB
4 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot Kész!
Funkciók
Kék fény szűrő, Flicker-free Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
61,4 cm Kész!
Magasság
40,1 cm Kész!
Mélység
2,68 cm Kész!
Tömeg
7 kg Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
DisplayPort, USB Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Elérhető Gamer monitorok (240 Hz-es monitorok, 120 Hz-es monitorok, G-Sync monitorok)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Acer XB271HKbmiprz Predator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer Predator XB271HK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Acer XB271HKbmiprz Predator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer XB271HKbmiprz Predator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer XB271HKbmiprz Predator.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ