Rapture Rapture

27" Acer Predator Z271UV

Termékkatalógus
27" Acer Predator Z271UV
LCD monitor - hajlított WQHD 2560x1440, 1 ms-os, 165 Hz, DisplayPort, HDMI, NVIDIA G-Sync technológia, Tobii Eye-Tracking technológia, Quantum Dot, ZeroFrame, Acer VisionCare, Flickerless, BluelightShield, ComfyView, LowDimming, GameView, Acer TrueHarmony, 2x7 W hangszórók
Kód:  WO097h4f7j Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer Predator Z271UV

Az új Acer Predator Z271 sorozatot a jövő játék monitorává teszi kinézete és az íves képernyője. A játékot még vonzóbbá teszi a szélesebb látómező, a perifériás látás fokozott kiterjesztése. A monitor, köszönhetően a kiváló képalkotási jellemzőinek és a gyors válaszidejének, ideális a legigényesebb játékosok számára is.

Legfontosabb jellemzők

  • Exkluzív QHD felbontású játék monitor
  • Kijelző maximális görbülete: 1800R
  • Támogatja a sRGB színskála 125% -os lefedettségét
  • ZeroFrame-edge stílus
  • Quantum Dot technológia jelentősen javítja a képminőséget
  • NVIDIA G-Sync frissítési frekvenciája 165 Hz-a jobb játékélményért
  • szemmozgás követő Tobii technológia

Kifogástalan képi élmény

Az Acer Predator Z271 új szintre emeli a képi élményt, és látványos hatást nyújt a sRGB színskála 125%-ával. Az új Acer még rendelkezik a Quantum Dot technológiával is (kvantumpontok). A nagy előnye, hogy azonnal felismer bármit, elég egyetlen pillantást vetni rá. Biztosítva van a nagyobb hatótávolság, magasabb fényerő, kedvezőbb színtelítettség, pontosabb színválasztás és drámaian élénk látvány.

Javul a játékélmény

NVIDIA G-Sync lehetővé teszi a megszakítás nélküli játékélményt, mert szinkronizálja a grafikus kártya monitor-képfrissítési gyakorisága adta képeket. Ez a fejlett eljárás kiküszöböli a szakadozást és minimalizálja a játék közbeni lefagyás lehetőségét. Az Acer Z271 fel van szerelve a legfejlettebb Tobii technológiával is, mely vezérli a szemérzékelő funkciót. Ez segíthet a könnyebb kamera vezérlésben.

 

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!
Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Acer Predator Z271UV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer Z271UV Predator. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Acer Z271UV Predator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer Z271UV Predator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer Z271UV Predator.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ