Akvizice ApF HU Rapture

27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

Termékkatalógus
27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming
LCD monitor - WQHD 2560x1440, 16:9, TN, 1ms, 144Hz, 350cd/m2, 100M:1, HDMI 2.0, DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, Allítható magasság, Pivot, ComfyView, AMD FreeSync, FlickerLess, BlueLightFilter, LowDimming, VESA, 2x 2W hangsugárzó
Kód:  WO097h9b6 Termékszám:  UM.HX0EE.C03 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

A(z) 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming LCD monitor TN típusú kijelzőt tudhat magáénak. A TN legfőképp alapfelépítésű monitoroknál használatos. A legolcsóbbak közé tartozik, rövid válaszidő jellemzi, így játékfanatikusok számára is optimális. Hátrányai közé tartozik a kisebb látószög és a gyengébb minőségű színvisszaadás. Emiatt jól hasznosítható pl. irodai környezetbe, de grafikai munkákra nem.

A(z) 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming főbb jellemzői

A(z) Acer LCD monitor mérete 27", 2560 × 1440 px felbontás mellett. A(z) 27" nagyság optimális, amennyiben az asztalodon csak egy monitornak van elegendő hely, de a kisebb monitorok nem elegendők számodra. A nagy képátlójú monitor pl. a gamereknek okoz nagy örömet. A praktikus használatot befolyásolja a képernyő 16:9 oldalaránya is. A szélesvásznú, hosszabb vízszintes oldalú monitorok között tartják számon, amelyek ideálisabbak sorozatok darálásához és általában véve multimédiás feladatokhoz. A felszerelés része a kékfény szűrő is, ami biztosítja, hogy el tudsz majd aludni, még ha rögtön a monitor mellől mész is aludni. A kék fény alapesetben ugyanis nehezíti a melatonin (más néven alváshormon) termelődését.

Leginkább a gamerek számára releváns a válaszidő. Ennek a definíciója gyártónként eltér, de általánosságban elmondhatjuk, hogy a pixel színének megváltozási idejét (jellemzően szürkéből feketébe, majd vissza) mutatja meg. A legprofibb játékosok csak ritkán használnak 5 ms-nél nagyobb válaszidejű monitort. A(z) 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming 1 ms válaszidővel dicsekedhet. Fontos jellemző a képfrissítési frekvencia is, ami azt mutatja meg, hogy egy másodperc alatt hányszor tudja átrajzolni a megjelenített képet. Ez a(z) LCD monitor 144 Hz frekvenciával dolgozik, mely olyan érték, ami biztosítja, hogy kevésbé fárad el a szem.

Mi mindennel lep meg a(z) 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

  • A(z) 16:9 képarány kitűnő multimédiás tartalmakhoz
  • A lenyűgöző, 1 ms válaszidő remekül jön a videojátékoknál
  • A FreeSync funkció megoldja a processzor és a monitor közötti kommunikációs problémákat
  • A monitor kiemelkedő funkciója egy kékfény szűrő is
  • A monitorhoz hangszóró is tartozik, amely kevésbé erőforrásigényes felhasználásra tökéletes
  • A monitor VESA konzolokhoz csatlakoztatható
  • A monitor magassága állítható
  • A monitor elforgatható a pivot segítségével

Paraméterek

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ