Rapture 30 dnů na vrácení

27" AOC AG271UG

Termékkatalógus
27" AOC AG271UG
4,0 2 értékelés
LCD monitor 4K Ultra HD 3840 × 2160, IPS, LED, 4ms, 60Hz, 350cd / m2, 1000: 1, 4x USB, DisplayPort, HDMI, G-szinkronizálás, pivot, villódzásmentes
Kód:  WK226d2 Termékszám:  AG271UG

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" AOC AG271UG

Ha megnézi ezt a csúcs monitort, minden belevaló játékosnak eláll a lélegzete! Élje bele magát a játékba ezzel a végtelenül igényes, 27"-os, Ultra HD felbontású monitorral, amely 4-szer olyan részletes, mint egy FullHD kijelző. A kifinomult részletek és a  borotvapenge élesség el fogja varázsolni. A széles látószögű IPS panel soha nem látott, hihetetlen képet ad, világos és élénk színekkel. A játékosoknak egy torzítás nélküli, hibátlan kép jelenik meg, függetlenül betekintési szögtől.

Főbb jellemzők

  • Élénk színek, IPS panel
  • Széles betekintési szög (178 ° függőlegesen és vízszintesen)
  • Ultra HD felbontású (3840 × 2160) és a nagyon alacsony válaszadási idő
  • Integrált hangszóró (2 W-os)
  • Ergonomikus (Villogásmentesítő technológia, kékfény csökkentés, Állítható magasság)
  • Praktikus fejhallgató tartó

Az AOC AG271UG kijelzővel, a játék gyorsabban mozog

A rendkívül kis válaszidő (4 ms), nagy színskála (16,7 millió szín) és a nagy kontrasztarány (1000: 1). Ez a modell a grafikailag igényes animációkat és a tájakat is tökéletesen megjeleníti. Progresszív NVIDIA G-SYNC beállítja a frissítési rátát grafikus kártya teljesítménye szerint, így meggátolva az akadozást és minimalizálva a késéseket. Hihetetlenül sima lesz a játék.

Rengeteg praktikus modul!

A fejhallgató tartó és a NVIDIA G-Sync technológia mellett, az AOC sokkal többet ad. Mindenképpen érdemes megemlíteni a villogásmentesítő technológiát, amely kiküszöböli a nem kívánt és zavaró villódzását a LED-es háttérvilágításnak, kímélve ezzel szemét, ha hosszan nézi a monitort. Megkönnyebbül a nyaka a rugalmas beállításoknak köszönhetően. A monitor dönthető és állítható magasságú.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" AOC AG271UG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" AOC AG271UG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" AOC AG271UG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" AOC AG271UG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" AOC AG271UG.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ