Rapture Rapture

27" AOC PDS271 Porsche design

Termékkatalógus
27" AOC PDS271 Porsche design
LCD monitor Full HD 1920 × 1080, IPS, LED, 4ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, Flicker-Free, alacsony kék fény, fekete
Kód:  WK227z2 Termékszám:  PDS271 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" AOC PDS271 Porsche design

Az AOC kibővítette monitor kínálatát egy újabb különleges modellel - a PDS271-gyel, amelyet a világhírű design stúdió, a Studio F.A. Porsche-val együttműködve hoztak létre. Ez a monitor szimbolizálja mindazt, amit a felhasználók legmélyebb vágyaikban szeretnének megkapni. Az egész a tökéletes tripla AH-IPS panellel kezdődik, amely egy aszimmetrikus fém állványra épül beépített vezetékekkel. Az egész monitor rendkívül vékony tervezéssel büszkélkedhet - vastagsága mindössze 5,2 milliméter, ez még a legújabb okostelefonoknál is vékonyabb, így még kikapcsolt állapotban is a figyelem középpontjába helyezi a monitort.


Legfontosabb jellemzők

  • Innovatív, karcsú és elegáns design
  • Éles AH-IPS panel Full HD felbontással
  • A Studio F.A. Porshe design stúdióval együttműködve tervezték
  • Ultra-vékony kialakítás - mindössze 5,2 mm
  • Széles színskála és látószög
  • Fejlett technológia, amely védi a szemet a káros sugárzásoktól és a fáradtságtól

Technológiai innováció

A moduláris felépítés legelső használata lehetővé tette, hogy a nagy teljesítményt és HDMI kimenetet egyetlen kábelben egyesítsék, amely közvetlenül az állványzatból ered, így a képernyő jobban kitűnik a átlagos monitorok közül. Ezen kívül a monitor rendelkezik az AOC SuperColor WCG technológiával, amely magában foglalja a széles színskálát és a lehető legszélesebb betekintésiszöget biztosítja. Éppen ezért a monitort a modern stílust kedvelő felhasználók, valamint üzletemberek, tervezők és művészek számára ajánljuk kifejezetten.


Tökéletes kép

A design, azonban nem minden, amivel az AOC PDS271 monitor lenyűgöz. Bekapcsolás után azonnal elvarázsolja hihetetlen képminőségével. A legújabb Full HD felbontású (1920 x 1080 pixel) AH-IPS panellel rendelkezik és 16:9-es képaránnyal, amely kiváló látószöget biztosít. A SuperColor WCG technológiával a monitor képes 100%-ban lefedni az sRGB színtartományt és 90%-ban az NTSC-t. AHDMI csatlakozónak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod laptopodhoz, számítógépedhez, játékkonzoljaidhoz és sok más eszközhöz is. Az audio kimenetnek köszönhetően lehetőséget nyújt fej- és fülhallgató vagy hangszórók csatlakoztatására is.


Védje a szemét

A gyártó gondolt a szemeid kímélésére is. Az AOC PDS271 éppen ezért nem csak azok számára ideális választás akik szeretik a szép designt, de különösen azok számára, akiknek hosszúidőn keresztül kell nézniük a monitort. A monitort Low Blue Light és Flicker-Free technológiával szerelték fel.


Low Blue

Csökkenti a káros rövidhullámú kék fényeket - így a nélkül védi a szemet, hogy bármilyen módon is befolyásolná a képminőségét.

Flicker Free

Szabályozza a monitor fényerejét a DC Direct-to-Ramp rendszeren keresztül, amely a Pulse Width Modulation impulzus modulációt helyettesíti. Így a szeme akkor sem lesz fáradékony, ha hosszabb ideig kell a monitoron dolgoznod.


Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" AOC PDS271 Porsche design Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" AOC PDS271 Porsche design. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" AOC PDS271 Porsche dizajn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" AOC PDS271 Porsche Design. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" AOC PDS271 Porsche Design.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ