Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Rapture

27" ASUS BE27AQLB

Termékkatalógus
27" ASUS BE27AQLB
LCD monitor - WQHD 2560x1440, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 350cd/m2, 1000:1, 4x USB, DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI, DVI-D, Pivot, Flicker free, Low Blue Light, VESA, 4W-os hangszórók, fekete
Kód:  WA041b1 Termékszám:  90LM03I0-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS BE27AQLB

Az ASUS BE27AQLB monitor ideális feltételeket biztosít a több órán át tartó munkához az ergonómiai beállításainak és a szemvédő tulajdonságainak köszönhetően. Az IPS technológia segítségével széles látószögben nyújt tökéletes minőségű képet és a rendkívüli, azaz a WQHD (2 560 × 1 440) felbontás pedig éles képeket biztosít. A válaszideje csupán 5 ms és ezért a játékok futtatása vagy az akciófilmek nézése sem okoz majd problémát.

Az ASUS BE27AQLB monitor legfontosabb jellemzői

  • Az ergonómikus kialakítás lehetővé teszi a döntést, az oldalra forgatást, az elforgatást és a magasságállítást
  • IPS panel széles látószöggel és LED háttérvilágítással a minőségi képért
  • Élesség rendkívüli WQHD (2 560 × 1 440) felbontással 
  • A fejlett Eye Care funckió a Low Blue Light és a Flicker Free technológiákkal kíméli a szemet
  • Széleskörű csatlakoztatási lehetőség, beleértve az USB 2.0 hubot is
  • Döntés, oldalra forgatás, függőleges elforgatás és magasságállítás
  • Kompatibilis falra szerelhető, szabványos VESA 100 x 100 mm tartóval
  • Tartalmazza a Mini-PC foglalatot (MiniPC Kit)
  • Digitális és analóg csatlakozók

Szemvédelem az ASUS Eye Care technológia segítségével

Az ASUS BE27AQLB monitor a TÜV Rheinland intézet tanúsítványával rendelkező ASUS Flicker Free technológiát használja, amelynek célja a villódzás csökkentése a képernyő kényelmesebb megtekintése és a szem fáradásának csökkentése érdekében. A monitort a TÜV Rheinland intézet által tanúsított ASUS Blue Light Filter technológiával is felszerelték, így védelmet nyújt a káros kék fény ellen is.

Gazdag ergonómia és csatlakoztathatóság

Az ASUS BE27AQLB monitor DVI, HDMI, mDP és DisplayPort interfészeket kínál, amelyek segítségével problémamentesen csatlakoztathatod a számítógépet, a különböző játékkonzolokat vagy a Blu-ray lejátszókat, és mindegyiken teljes pompájában élvezheted a képet. Továbbá beépített USB hubbal és hangszórókkal is rendelkezik. A panel alapja pedig támogatja a magasságállítást, a döntést és az elforgatást. Alternatív megoldásként a monitor kompatiblis, VESA 100 × 100 mm szabványú tartókhoz is rögzíthető.

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fekete Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS BE27AQLB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS BE27AQLB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS BE27AQLB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27 Zoll ASUS BE27AQLB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27 Zoll ASUS BE27AQLB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ