30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

27" ASUS VX278Q Gaming

Termékkatalógus
27" ASUS VX278Q Gaming
5 3 értékelés
LCD monitor
Kód:  WA042i0 Termékszám:  90LM01I5-B01170 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VX278Q Gaming

Ez az elegáns Asus VX278Q monitor ötvözi a nagyon gyors, 1 ms-os válaszidőt a csatlakoztathatóság széles skálájával és az exkluzív gamer funkciókkal. A modern DisplayPort a nagyteljesítményű videokártyákkal, a HDMI pedig a számos játékkonzollal való kapcsolatról gondoskodik. A beépített hangszórók biztosítjk az alap hangélményt, illetve rendelkezésre áll még a hátsó részén egy fejhallgató-kimenet is. A felszereltségből nem hiányozhatnak a kék fényt és a villódzást minimalizáló technológiák sem.

Legfontosabb jellemzők

  • Full HD felbontás rövid 1 ms-os válaszidővel a gamerek számára
  • gyönyörű design, vékony profil és elegáns állvány
  • beépített sztereó hangszórók és fejhallgató-kimenet
  • DisplayPort és HDMI a problémamentes kapcsolatért
  • magas dinamikus kontrasztarány 80000000:1
  • választható képarány 16:9/4:3
  • Flicker-Free technológia a csökkentett villódzásért
  • Asus Blue Light Filter a kék fény minimalizálására

Blue Light Filter

Az Asus Blue Light Filter effektíven csökkenti a kék fény kibocsátást, növeli a kényelmet és csökkenti a szem fáradtságát. Egy speciális gomb segítségével pedig 4 db szűrő üzemmódból választhatunk a megjelenített tartalom függvényében (böngészés, multimédia, olvasás, sötét környezet).

Exkluzív gamer funkciók

Négyféle Crosshair mód közül válaszhatod ki épp azt, amelyik az adott játékhoz a legmegfelelőbb. Az időzító pedig biztosítja a tökéletes áttekintést a játék fontos időben mérhető értékeiről.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS VX278Q Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS VX278Q Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS VX278Q Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS VX278Q Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS VX278Q Gaming.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ