A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

27" ASUS MG278Q Gaming

Termékkatalógus
27" ASUS MG278Q Gaming
3,7 3 értékelés
LCD monitor - 2560 × 1440 WQHD, TN, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 144 Hz képfrissítési gyakoriság, 8 bit színmélység, 350 cd/m2 fényerő, HDMI 1.4 és régebbi, DisplayPort és DVI, Pivot, állítható magasság, fül/fejhallgató kimenet, Flicker-free és Kék fény szűrő, VESA, beépített hangszóró
Kód:  WA042h0 Termékszám:  90LM01S0-B01170 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS MG278Q Gaming

Az Asus MG278Q monitor kínálja a kihívást, egy megbízható eszköz a tökéletes játékélményért. Quad HD felbontás, 144 Hz-es frekvencia, AMD FreeSync és 1 ms-os válaszidő - ezek a legfontosabb paraméterei a képnek a legkissebb elkenődés vagy szakadozás nélkül. Minden berendezését könnyen csatlakoztathatja a két HDMI-vel, DisplayPort-tal vagy DVI-D-vel. Beépített sztereó hangszórók, fejhallgató-csatlakozó, valamint egy praktikus két portos USB 3.0 hub, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a legigényesebb perifériákat vagy használja, mint egy alternatív kép forrást. Minden a tökéletesen hangolt tervezés közelében egy vékony kerettel és 150 mm magasságállítható állvánnyal, forgatható (+ 60 ° / -60 °), dönthető (+ 20 ° / -5 ° C) és 90 °-os forgatás (Pivot). Új játékélménynek semmi nem áll majd az útjába.

Legfontosabb jellemzői

  • Quad HD felbontás a finom beállításért minden tartalomban
  • Tökéletes játékhoz - a 144 Hz frekvencia, 1 ms-os válaszidő és AMD FreeSync
  • Exkluzív stílus teljesen állítható állvánnyal
  • Beépített sztereó hangszórók és fejhallgató kimenet
  • DVI-D, DisplayPort és 2 x HDMI a zökkenőmentes kapcsolatért
  • Beépített zoom, időzítő és FPS számláló
  • Villódzásmentes technológia a vibrálás csökkentésért
  • Asus Ultra-Low Blue Light a kék fény minimalizálása

Tökéletes perifériák minden játékosnak

A monitor a Quad HD felbontást használja, amely mintegy 77% -kal több helyet biztosít, mint a Full HD, és megadja az előnyt a versenyben. Ugyanakkor nem terheli a grafikus kártyát, mint az Ultra HD modellek, szóval teljesen élvezheti az AMD FreeSync technológia előnyeit és a 144 Hz-es frissítési sebességrátát a rendkívül éles mozgásért. A milliszekundumos reakcióidő pedig csak befejezi a tökéletes játékélményhez szükségeseket.

Exkluzív játék jellemzők

A GamePlus számos lehetőséget kínál időzítő és filmkocka számláló másodperceként (FPS). Választhat a négy különböző típusú látványból a játékstílusához. Az időzítő átfogó képet ad, minden játékban fontos időről, az FPS számláló pedig a képfolytonosságról tájékoztat . 

Intelligens GameVisual technológia

Lehet választani hat, előre beállított mód közül a különböző játék helyzetekben és más környezetben könnyű a váltás a dedikált gombbal. Választhat az (FPS felderül a sötét jelenetek), RTS / RPG (világosabb kép), Racing Game, Mozi, Tájkép (fotók, videó), sRGB (grafika) módokból.

Ultra-Low Blue Light

Ultra-Low Blue Light technológia hatékonyan csökkenti a kibocsátott kék fényt, fokozza a kényelmet és csökkenti a szem terhelését. Az OSD menüben, kiválaszthatja a négy féle módból a különböző típusú szűrőt a megjelenített tartalom függvényében.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
39 W Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
39 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS MG278Q Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS MG278Q Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS MG278Q Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS MG278Q Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS MG278Q Gaming.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ