Rapture AP+ plus nový vizuál

27" ASUS MX27AQ

Termékkatalógus
27" ASUS MX27AQ
4,5 7 értékelés
LCD monitor - 2560 × 1440 WQHD, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 60 Hz képfrissítési gyakoriság, 8 bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, HDMI 1.4 és régebbi és DisplayPort, fül/fejhallgató kimenet
Kód:  WA042h2 Termékszám:  90LM0140-B01670 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS MX27AQ


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
ASUS MX27AQ šedý

Tökéletes, ultra vékony keret nélküli design

A Designo MX27AQ monitor minden helyre tökéletesen illeszkedik. A rendkívül vékony kialakítás legszélesebb pontja mindössze 1,25 cm. Így nagyon kevés helyet foglal az íróasztalán. Ahogy az ASUS más Designo MX monitorai, az elegáns MX27AQ keret nélküli képernyője is mindössze csak 0,1 cm vastagságú.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
ASUS MX27AQ šedý

Lenyűgözően széles 178°-os látószög

A Designo MX27AQ monitor nagy teljesítményű AH-IPS paneljével lenyűgöző kontrasztarányt és széles, 178°-os látószöget biztosít. Sőt, a LED képernyő hihetetlenül pontos színeket nyújt. Ráadásul az sRGB színskála 100 százalékát lefedi – így ideális lehet profi fotó és videó szerkesztéshez, illetve más szabadidős tevékenységekhez.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
ASUS MX27AQ šedý

Készülj fel a lélegzetelállító 2560x1440 felbontásra, amelyet az ASUS Designo MX27AQ kínál. 27"-os WQHD kijelzőjével az MX27AQ 25 százalékkal élesebb képet és 77 százalékkal nagyobb asztalt biztosít, mint a hasonló Full HD monitorok – lehetővé téve számtalan alkalmazás egyidejű használatát.


Elképesztő hangzás

Az MX27AQ az ASUS SonicMaster technológiájával lett felszerelve, amelyet az ICEpower Bang & Olufsen fejlesztett. A SonicMaster kiemeli a halk hangokat is, aminek köszönhetően kristálytiszta hangzást biztosít széles frekvenciatartományban. Az MX27AQ monitor az ICEpower Bang & Olufsen integrált mobil iPad 3-ját is tartalmazza, amely a két darab 3 wattos sztereó hangszórónak hála hihetetlen minőséget biztosít.

ASUS MX27AQ šedý

ASUS Eye Care, szemei védelmére

A Designo MX27AQ a TÜV Rheinland által tesztelt ASUS Flicker Free technológiát használja, amely kényelmesebbé teszi szemei számára a monitor használatát. Sőt, a Designo MX27AQ támogatja a szintén a TÜV Rheinland által jelzett ASUS Blue Light Filter technológiát is, amely a káros kék fénytől óvja szemeit.

ASUS MX27AQ šedý

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
ASUS MX27AQ šedý

Az ASUS Splendid feljavítja a képek és a videók fényerejét, kontrasztját és színélességét. Nyolc, előre beállított üzemmódja segítségével alkalmazkodik a képernyőn megjelenített tartalomhoz. Az ASUS VividPixel pedig kiemeli a kontúrokat és eltünteti a zavaró csíkokat. Így a monitor mindig kristálytiszta és részletgazdag képeket biztosít.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
ASUS MX27AQ šedý

QuickFit Virtual Scale

A QuickFit Virtual Scale gomb lehetővé teszi, hogy nyomtatás előtt fényképeit teljes méretben is megtekinthesse. Ráadásul még egy igazító rácsot is megjelenít mellé, amivel megbizonyosodhat róla, hogy minden a helyén van.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
ASUS MX27AQ šedý

GamePlus

Professzionális játékosoknak különféle nézeteket és időmérőt is lehetőségként kínál. Így négyféle beállítás közül is választhatunk, attól függően, hogy épp milyen környezet szükséges a játékhoz. Az időzítő funkció az RTS stratégiai játékokban jöhet különösen jól.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Szín
Szürke Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS MX27AQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS MX27AQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS MX27AQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS MX27AQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS MX27AQ.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ