Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

27" ASUS PB277Q

Termékkatalógus
27" ASUS PB277Q
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  WA042f0 Termékszám:  90LM02I1-B01170 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS PB277Q

Az Asus PB277Q LED monitorban mindent megtalálsz, ami csak kellhet egy játékkonzolhoz. A legfontosabb nyilvánvalóan gyors, 1 ms válaszidő, amely a 75 Hz-es  képfrissítési rátával együtt  biztosítja a tökéletesen sima élményt gyors akciójátékok játszásakor is. Ugyanezt  szolgálja az ergonomikus kialakítás és a sok csatlakoztatási lehetőség is. Találunk rajta három fajta digitális video bemenetet (DVI-D, HDMI, DisplayPort), és beépített hangszórókkal is rendelkezik. A kép a képben (PIP) és a kép a kép mellett (PBP) mód segít a nagy, 27"-es munkaterület optimális kihasználásában.

Fontosabb termékjellemzők

  • 1 ms válaszidő és 75 Hz képfrissítési sebesség a zavartalan vizuális élményért
  • a Quad HD tökéletes felbontás a 27"-es monitorhoz (képponttávolság 0,233 mm)
  • több digitális csatlakozó: DVI-D, HDMI és DisplayPort
  • Asus Eye Care funkció a villódzás- és kék fény mentes képért
  • állítható a magassága, oldalra forgatható, dönthető, és 90°-kal elfordítható (Pivot)
  • az Asus SplendidPlus funkció különböző képmódokat kínál
  • a GamePlus forrógomb célkereszt és időzítő funkciókat is biztosít

A Quad HD többre is képes

Ezen a kijelzőn kijelzőn 77 százalékkal nagyobb asztalterület áll rendelkezésre mint a Full HD-s társain. Ennek igen nagy hasznát veszed a játékban. Továbbá több ablakot is egymás mellé helyezhetsz ennek köszönhetően. Ugyanakkor a QHD nem veszi annyira igénybe a grafikus kártyát, mint a 4K felbontás, s így akkor is nyugodtan játszhatod a legújabb játékokat, ha a grafikus gyorsítód nem épp csúcskategóriás. 

Borotvaéles képek

A belső nézetű lövöldözős játékokhoz (FPS) vagy gyorsan pörgő jelenetekhez (autóverseny) ideális a  a rendkívül gyors (1 ms) válaszidő és 75 Hz-es képfrissítési frekvencia. Mindig éles képet látsz, elfelejtheted az  elmosódottságot és a szellemképesedést. Az egyenletes és tiszta tiszta videolejátszás a folyadékkristályok feszültségszintjének szabályozásának az  eredménye. 

A teljesítmény optimalizálása és a játékélmény

Az Asus e modellben alkalmazott technológiája, a SplendidPlus Video Intelligence optimalizálja a videók és képek minőségét a szín, a fényerő, a kontraszt és az élesség finomszabályozásával. Egy gyorsbillentyű segítségével kiválaszthatjuk a nyolc előre beállított videó mód (tájkép, normál, mozi, színház, sRGB, éjszakai, olvasás és sötétszoba) valamelyikét. a GamePlus forrógomb célkereszt és időzítő funkciót is biztosít. Segítségükkel gyerekjáték lesz eliminálni az ellenséget. 

Kiváló ergonómia

A monitor minden irányban állítható az igényes felhasználó igényei szerint. Oldalra forgatható, +20°/-5° tartományban dönthető, állítható a magassága és 90°-kal elfordítható (pivot). Amennyiben szeretnéd saját ergonomikus állványt szeretnél neki vagy felszerelnéd a falra, segítségedre lesz a VESA kompatibilitást biztosítószabványos 100 x 100 mm-es lemez az előre fúrt lyukakkal. 

Paraméterek

Energiaosztály
C Kész!
Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Kijelző

Panel
TN Kész!
Képfrissítési gyakoriság
75 Hz Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Maximális fényerő
350 cd/m2 Kész!
Színmélység
8 bit Kész!
Kontraszt
1000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képarány
16:9 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangszórók, Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
62,5 cm Kész!
Magasság
54,8 cm Kész!
Mélység
21,8 cm Kész!
Tömeg
7,3 kg Kész!

Fogyasztás

Energiaosztály
C Kész!
Általános fogyasztás
38,7 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS PB277Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS PB277Q. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS PB277Q. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS PB277Q. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS PB277Q.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ