Rapture Rapture

27" ASUS PG278Q Gaming

Termékkatalógus
27" ASUS PG278Q Gaming
4,6 9 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1
Kód:  WA042g6a Termékszám:  90LM00U3-B01370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS PG278Q Gaming

Az ASUS PG278QR gaming monitor Full HD felbontást és rendkívül gyors, mindössze 1 ms-os válaszidőt, valamint megdöbbentő, 165 Hz-es frissítési rátát biztosít a minden tekintetben zökkenőmentes játékélmény érdekében. A WQHD felbontású (2560 x 1440) panel a hagyományos Full HD monitorokhoz képest nagyobb részletességet és akár 77%-kal nagyobb képernyő területet garantál. A GamePlus funkció javítja a játékélményt, miközben a GameVisual a képmegjelenítés optimalizációjáról gondoskodik. A monitor kompatibilis az NVIDIA 3D Vision 2 csomaggal, amelynek köszönhetően átjáró nyílik meg előtted egy lélegzetelállító 3D-s játékvilágba. A készülék egy ergonomikus kialakítású állvánnyal lett felszerelve, amelynek hála a monitor dönthető, valamint a játék közbeni maximális kényelem érdekében a magassága is állítható.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül gyors 1 ms-os válaszidő
  • 165 Hz-es képfrissítési ráta
  • Sokkal részletesebb és nagyobb képernyő terület (WQHD)
  • G-Sync támogatás
  • NVIDIA 3D Vision 2 csomag kompatibilitás
  • GameVisual optimalizáció

Minden tekintetben extrém

A monitort funkciói teszik tökéletessé a gyors válaszidőt igénylő akciójátékokhoz. Ezáltal azonnal tudsz reagálni a képernyőn megjelenő eseményekre, és az ellenségeid sem fognak tudni váratlanul meglepni a sarkon. Nincs több frusztráló késés, akadozás vagy szaggatás. A rendkívüli 165 Hz-es frissítési rátának köszönhetően a kép mindig rendkívül éles marad.

Tovább fejlesztett technológiával megpakolva

A monitor a legmodernebb technológiákkal lett ellátva a játékosok legnagyobb örömére. Az ASUS exkluzív GamePlus forróbillentyű játékon belüli további bővítéseket tesz lehetővé, amelyek segítségével még többet tudsz kihozni a játékból és igazi harci géppé válthatsz. Eközben az ASUS GameVisual technológiájának hat előre beállított képernyőmódjával a látvány a különféle látványtípusokhoz optimalizálható. A Flicker Free technológia az egyedülálló játékélmény érdekében csökkenti a monitorvibráció mértékét, amely megelőzi a szemfáradtságot, ezáltal hosszantartó, akár maratoni játékélményben lehet részed.

Minden irányból megközelíthető

A HDMI vagy a DisplayPort segítségével könnyedén csatlakoztathatod monitorodat számítógépekhez vagy notebook-okhoz. A készülék továbbá USB 3.0 csatlakozóval is fel lett szerelve a perifériák egyszerű csatlakoztatásához. Az problémamentes használat érdekében lehetőség van a kábelek elvezetésére a monitor állványa, majd az asztal mentén. Az ergonomikus kialakítású, állítható állvány széles körű elforgathatóságot tesz lehetővé, így mindig megtalálhatod a számodra legkényelmesebb pozíciót.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
27" (68,58 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, DisplayPort Kész!
Csatlakozás típusa
DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 3.2 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
HDMI
1 × Kész!
DisplayPort
1 × Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
USB
2 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
62 cm Kész!
Magasság
43,3 cm Kész!
Mélység
23,8 cm Kész!
Tömeg
7 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Elérhető Gamer monitorok (240 Hz-es monitorok, 120 Hz-es monitorok, G-Sync monitorok)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS PG278Q Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS PG278QR Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS PG278QR Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS PG248Q Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS PG248Q Gaming.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ