Rapture Rapture

27" ASUS VC279H

Termékkatalógus
27" ASUS VC279H
LCD monitor
Kód:  WA043k1 Termékszám:  90LM01D0-B02670 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VC279H

A stílusos ASUS VC279H monitor kivételes színvisszaadást és széles látószöget biztosít, valamint multimédiás szórakoztatási és többeszközös csatlakoztatási lehetőségek egész tárházával rendelkezik. A LED háttérvilágításnak köszönhetően hihetetlenül magas, 80,000,000:1 dinamikus kontrasztaránnyal büszkélkedhet, amely kiemeli az éjsötét fekete és a ragyogó világos színeket, tökéletes színvisszaadást nyújtva minden színárnyalatnak. Az ASUS VC279H monitor a tökéletesség érdekében még több technológiával bír, amely jól jön a munka és a játékok során egyaránt.

Az ASUS VC279H monitor főbb jellemzői

  • Minőségű színvisszaadásé és széles látószögű az IPS technológiának köszönhetően(178 ° látószög)
  • Válaszidő a multimédiás szórakozáshoz (5 ms GTG)
  • Extra magas kontrasztarány a tökéletes színvisszaadásért
  • Flicker-free technológia, amely kiküszöböli a monitor villódzását
  • Blue Light Filter, amely csökkenti a szemfáradtságért felelős káros kék fény kibocsátást
  • A VividPixel technológia javítja a képek körvonalait, élességét és színtelítettségélt
  • A QuickFit technológia a képeket valós méretükben jeleníti meg, a GamePlus pedig célkereszttel és időzítővel segíti a játékot

Az ASUS VC279H monitor praktikus funkciói

Az ASUS QuickFit technológiája a dokumentumok és képek valódi méretét jeleníti meg. Ezt a funkciót egyetlen, a monitoron elhelyezett gomb megnyomásával aktiválhatod. Az ASUS VC278H GamePlus funkcióval is el lett látva, amely 4 praktikus célkereszttel és időzítővel segíti a stratégiai és az akció játékok szerelmeseit. Az ASUS VividPixel technológia feljavítja a képek és videók körvonalait, élességét és színtelítettségét, miközben csökkenti a zajsávokat a kiváló minőségű vizuális élmény érdekében. Végül, de nem utolsó sorban a VC279H monitor SPLENDID Video funkciója előre beállított módjaival segíti a különféle jelenetek optimalizálását.

Az ASUS VC279H monitor PC-khez és konzolokhoz való csatlakoztatása

Az ASUS VC279H képernyőjét egy gyönyörű, fekete keretbe építették és egy állítható állványra helyezték. A széleskörű csatlakoztatás érdekében az ASUS VC279H monitor a hagyományos VGA csatlakozó mellett HDMI és DVI-D csatlakozóval is el lett látva, amely zökkenőmentes kapcsolódást biztosít. A HDMI-n keresztül küldött zenéket az ASUS VC279H monitorba épített hangszóróval is meghallgathatod.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS VC279H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS VC279H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS VC279H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS VC279H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS VC279H.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ