A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

27" ASUS VG278HV

Termékkatalógus
27" ASUS VG278HV
LCD monitor - fekete, 50000000:1, 300cd/m2, 1ms-os GTG, 144Hz frekvencia, 1920x1080, FullHD, 2x 3W hangszóró, HDMI, VESA
Kód:  WA042n Termékszám:  90LME6001T02231C- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VG278HV

Kiváló LED monitor, amelyet nem szabad kihagyni a berendezés bármely szenvedélyes játékos. A keskeny keret a kijelző körül ad neki egy friss és modern megjelenés, és hajlamosít való használatra többmonitoros egymás mellett. Minden területen, a monitor modern technológiákkal.

Borotvaéles képeket

Nagy frissítési frekvenciája 144 Hz és kiegészíti a nagyon alacsony válaszidő 1 ms. Ez a kombináció kiemelkedik különösen a gyorsan mozgó jelenetek, ahol a kép lesz tökéletesen sima és mentes a homályos kontúrok. A jó ergonómia segítségével teljesen állítható állvánnyal játszhatnak kényelmesebben, mint valaha.

Teljesítmény optimalizálása és minőség

Ebben a modellben az Asus is lehet egy szabadalmazott technológia Splendid Video Intelligence technológia optimalizálja videó teljesítmény és a képminőség fokozásával szín, fényerő, kontraszt és élesség. Egy gyorsbillentyű kiválaszthatja a 6 előre beállított videó mód (Tájkép, Színház, Játék, sRGB, Éjszakai nézet és Normál).

legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül sima akció a frissítési frekvenciát 144 Hz és a csúcs válaszidő 1 ms (szürkéből szürkébe)
  • Élénk keresztül Splendid Video Intelligence technológia
  • Ergonomikus kialakítás, állítható dönthető és magassága biztosítja a kényelmes megtekintés
  • Széles kapcsolat HDMI, Dual-link DVI-D és D-sub

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Szín
Fekete Kész!
Általános fogyasztás
29,5 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
29,5 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS VG278HV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS VG278HV . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS VG278HV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27 "ASUS VG278HV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27 "ASUS VG278HV.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ