Rapture AP+ plus nový vizuál

27" ASUS VX279H

Termékkatalógus
27" ASUS VX279H
4,9 14 értékelés
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, 2x HDMI, D-SUB (VGA), Alacsony kék fény, Flicker Free, Repro 3W, fekete
Kód:  WA042i2 Termékszám:  90LM00G3-B01470 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

27" ASUS VX279H

Változtasd a munkaasztalod egy olyan hellyé, ami maga a megtestesült elegancia, szépség, csúcstechnológia és minőségi hang, mindezt pedig az ASUS VX279H monitor segítségével! Ennek a luxus sorozatnak a jelszava: a képzelet nem ismer határokat! A tökéletesen megmunkált vázat szépen kiegészíti a AH-IPS A+ panel a szinte nem is látszódó kerettel, a sztereo hangszórók, és a HDMI MHL (Mobile High-Definition Link) támogatásának köszönhetően a mobil eszközök csatlakoztatásának a lehetősége.
 

Legfontosabb jellemzők

  • Fejlett AH-IPS technológia
  • Mindig a legjobb képminőség
  • Mobiltelefonról közvetlenül a monitorra
  • Karcsú, elegáns és kifinomult design
  • 6 preset megjelenítési mód
     

Fejlett képalkotó technológia

A mindössze 14,5 mm vastagságú monitor az asztalodon szinte semmi helyet nem foglal, a 0,8 mm-es keret pedig épp arra lett kitalálva, hogy több monitort is egymás mellé lehessen helyezni. A napórák által inspirált merev és stabil állvány egyedülálló megjelenést kölcsönöz, miközben megbízhatóan tartja a monitort. Az eleganciát a csúcsminőségű AH-IPS A+ panel egészíti ki a Full HD felbontásával. A klasszikus IPS-hez képest tökéletesebb színekkel és alacsonyabb energiaigénnyel tud szolgálni. Az energiatakarékos LED háttérvilágítással ötvözve pedig a fogyasztása igen csak alacsony, így nem kell félned, a pénztárcád mindvégig biztonságban lesz. Hála a fejlett AH-IPS panelnek, a látószöge 178°/178°, így még akkor sem maradsz le a kép gyönyöreiről, ha épp oldalról nézed azt.
 

Egyszerű csatlakoztatás az okoseszközökhöz

Élvezd a mobil eszközeid tartalmát egy nagyobb képernyőn! A 2 db HDMI port az MHL támogatással képes még a Full HD videót is lejátszani az okostelefonról vagy a tabletről, miközben még tölti is azt. Így aztán közvetlen a monitorodon nézheted a kedvenc játékaidat, filmjeidet, netán a böngészésed a interneten.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" ASUS VX279H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS VX279H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" ASUS VX279H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS VX279H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS VX279H.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ